Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

Banden aanvullend

In deze categorie tref jij een ons assortiment aan het toebehoren van spanbanden, hijsbanden, rondstroppen, ons Strap2Go-systeem en slacklines aan.

Sorteer op:

Toebehoren voor spanbanden

Op zoek naar rollen met bandweefsel of losse gespen, ratels of haken? Wij bieden jou een ruime sortering daarin aan. Een mooie aanvulling zijn ook de spanbandoprollers en vloerankers om extra bevestigingspunten te maken. Voor alle toebehoren voor spanbanden kan je bij BCF Products terecht!

Hijsbanden

Hijsbanden met 2 lussen worden meestal gebruikt voor hijswerkzaamheden. Ze zijn bij ons verkrijgbaar voor tonnages van 1 tot en met 10 ton. Zelfs in lengtes is de keuze ruim voldoende.

Rondstroppen

Rondstroppen (zonder lussen) worden ook gebruikt voor hijswerkzaamheden en zijn, net als de hijsbanden, bij ons te bestellen voor tonnages van 1 tot en met 10 ton. Zelfs in lengtes is de keuze ruim voldoende.

Strap2Go

Het Strap2go spanbandsysteem verkopen wij inmiddels sinds 2011. Veel transportbedrijven en carrosseriebouwers kennen dit product dat voor de chauffeur veel tijd kan besparen bij het laden en lossen van trailers. Sinds 2017 is dit systeem uitgebreid met een railsysteem, hetgeen het nu ook mogelijk maakt om de spanbanden te verschuiven, zodat deze niet meer in de weg hangen bij het laden en lossen.

Slackline

Ooit van slacklinen gehoord? Dit is het balanceren over een strak gespannen spanband tussen bijvoorbeeld twee bomen. Een recreatief product dus, waar enorm veel vraag naar is voor gebruik in tuin, park, bos, camping, sporthal, bergen of op sportvelden. Bij ons kun je tegen een scherpe prijs een slackline kopen!