Banden aanvullend

In deze categorie tref jij een ons assortiment aan het toebehoren van spanbanden, hijsbanden, rondstroppen en slacklines aan.

Toebehoren voor spanbanden

Op zoek naar rollen met bandweefsel of losse gespen, ratels of haken? Wij bieden jou een ruime sortering daarin aan. Een mooie aanvulling zijn ook de spanbandoprollers en vloerankers om extra bevestigingspunten te maken. Voor alle toebehoren voor spanbanden kan je bij BCF Products terecht!

Hijsbanden

Hijsbanden met 2 lussen worden meestal gebruikt voor hijswerkzaamheden. Ze zijn bij ons verkrijgbaar voor tonnages van 1 tot en met 10 ton. Zelfs in lengtes is de keuze ruim voldoende.

Rondstroppen

Rondstroppen (zonder lussen) worden ook gebruikt voor hijswerkzaamheden en zijn, net als de hijsbanden, bij ons te bestellen voor tonnages van 1 tot en met 10 ton. Zelfs in lengtes is de keuze ruim voldoende.

Slackline

Ooit van slacklinen gehoord? Dit is het balanceren over een strak gespannen spanband tussen bijvoorbeeld twee bomen. Een recreatief product dus, waar enorm veel vraag naar is voor gebruik in tuin, park, bos, camping, sporthal, bergen of op sportvelden. Bij ons kun je tegen een scherpe prijs een slackline kopen!