Betaalwijze

Er kan worden betaald met de volgende betaalmiddelen:

  • iDEAL

  • Creditcard (Mastercard en Visa)

  • Bancontant

  • V-Pay

  • Maestro

  • via bankoverschrijving (SEPA) bij opdracht

  • Op rekening (op aanvraag) via volgende formulier (eerst account aanmaken a.u.b.): aanvraagformulier

Betalen op rekening

Bedrijven in Nederland en België (met BTW-nummer en die ook BTW-plichtig zijn) kunnen in onze webshop ook betalen op rekening. Jij maakt dan eerst een account aan (let op: niet als GAST registreren). Indien jij hier gebruik van wilt maken vragen wij jou vriendelijk om ons aanvraagformulier uit te printen en in te vullen. Nadat jij een account hebt aangemaakt dan graag dezelfde gebruikersnaam op dit formulier invullen. Het is van belang dit compleet in te vullen zodat wij jouw aanvraag snel kunnen beoordelen. Stuur dit hierna per e-mail naar info@bcf-products.nl. Binnen maximaal 1 werkdag ontvang jij antwoord op jouw aanvraag. Na akkoord kun jij jouw bestelling via de webshop doen. Bij het afrekenen is er nu een betaalmogelijkheid bij gekomen: "betalen op rekening", gelieve deze optie te selecteren.

Prijzen

De prijzen op deze site staan vermeld exclusief en inclusief BTW. De BTW bedraagt 21 %. Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten. Bij een netto bestelbedrag vanaf € 250 (excl. BTW) leveren wij franco huis in Nederland en België (voor leveringen aan de eilanden komt er nog een toeslag bij, op nacalculatie). Voor grootvolumebakken, palletboxen en pompwagens en heftafels enz, is het francobedrag € 350 (excl. BTW). Indien jij een buitenlandse account hebt aangemaakt en in het buitenland BTW-plichtig bent, zal er geen BTW meer verschijnen in de winkelwagen (de prijzen inclusief BTW en exclusief BTW zullen dan gelijk zijn).  

Controle op onze prijzen

Wij proberen steeds onze producten tegen zo scherp mogelijke prijzen aan te bieden. De prijzen worden dan ook regelmatig aangepast; dat is afhankelijk van vele factoren. We doen ons uiterste best om correcte prijzen te vermelden in onze webshop. Het kan echter gebeuren dat een product foutief is ingegeven in ons systeem. Wij behouden ons het recht voor om in dergelijk geval de prijs direct aan te passen.

Persoonlijk advies nodig? 

Bel ons: +31 (0)40 843 67 61