Toebehoren voor spanbanden

Ons assortiment bevat ook accessoires voor spanbanden, zoals beschermers voor spanbanden, spanbandoprollers, losse gespen of ratels en de spanband op rol.

Band op rol

Op zoek naar een losse spanband? Bij ons is los spanbandweefsel leverbaar vanaf 25 mm tot en met 100 mm breed en dit kan worden afgenomen van 100 meter. Deze band op rol kun je eenvoudig bestellen in onze webshop.

Attentie:

Band voor spanbanden en sjorbanden worden gemaakt van kleurloos, geweven polyester. Na het weven verven onze weverijen de band pas. Doordat de verf niet door en door in de band zit, kan het band gedurende het gebruik als gevolg van water en zonlicht in kleur vervalen. Polyester bandweefsel is niet geschikt om te wassen in een wasmachine met een wasmiddel. Het bandweefsel zou zijn kleur kunnen verliezen. 

Spanbandbeschermer

Een spanbandbeschermer kan voor meerdere doeleinden ingezet worden, bijvoorbeeld om te voorkomen dat de spanband over de producten gaat verschuiven of schuren. De beschermers die wij aanbieden zijn geschikt voor zowel 35 mm als 50 mm brede spanbanden. 

Ratels 

Er zijn allerlei losse ratels met verschillende breedtes en kwaliteit leverbaar. Een andere ratel nodig? Vraag het ons! 

Haken

Ook zijn er allerlei losse haken met verschillende lengtes, vorm en kwaliteit mogelijk. Heb jij andere haken nodig? Vraag het ons! 

Klemgespen

Wij kunnen allerlei losse klemgespen met verschillende breedte en kwaliteit leveren. Heb jij andere klemgespen nodig? Vraag het ons! 

Touwbinders

Touwbinders, ook wel koordbinders genoemd, zijn een welkome aanvulling bij het gebruik van combirails of bindrails met ronde gaten. De fittingen passen perfect in de bindrail. Aan de halfronde ring, die ook D-ring genoemd wordt, kun jij een haak van een spanband hangen.

Spanbandoprollers

Deze zijn zeer geschikt om een spanband eenvoudig en snel op te rollen. Spanbandoprollers zijn beschikbaar voor de 25 en 50 mm brede spanbanden. 

Vloerankers en bandbeugels

Om jouw spanbanden vast te kunnen zetten heb jij vloerankers nodig in jouw trailer, bakwagen, bestelbus of aanhanger. De bandbeugels zijn vervolgens geschikt als geleiding voor de span- en sjorbanden.