Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

Hijsband 2 Ton groen

Lengte gestrekt naar keuze

3. 93 excl.
4. 76 incl.
HB-2T-0500 (0.5 m gestrekt)
Levertijd: 2-3 werkdagen
Aantal prijs (ex BTW) Totaal Besparing
1 € 3,93 € 3,93 -
10 € 3,73 € 37,30 5%
25 € 3,54 € 88,50 10%
50 € 3,34 € 167,00 15%
100 € 3,14 € 314,00 20%
+
-
In winkelwagen

Ben jij op zoek naar een groene hijsband met WLL-waarde (Working Load Limit) van 2 ton? Deze hijsband kun jij bij BCF-products in diverse lengtes bestellen. Onze hijsbanden zijn CE-gekeurd en bevatten een veiligheidscertificaat. Bekijk ons assortiment hieronder of lees verder voor meer informatie en maatwerkmogelijkheden.

Waarvoor wordt een 2 ton hijsband gebruikt? Hijsbanden worden gebruikt voor het hijsen van zware materialen. Het hijsen met een hijsband doe je in combinatie met een geschikte kraan, takel, haak of ketting. Dit gebeurt door middel van een hijskraan, bedrijfskraan of takelwagen. De maximale werklast drukken we uit in Working Load Limit, in de praktijk afgekort WLL-waarde, in het Nederlands gezegd: bedrijfslast.

Specificaties van de 2 ton hijsband:

Door de diverse toepassingen van een hijsband is het belangrijk dat deze de juiste specificaties heeft. Bekijk de specificaties van onze 2 ton hijsband hieronder:

Materiaal:

Onze hijsbanden worden gemaakt van 100% polyester met een dubbele bandlaag. Dit zorgt voor extra stevigheid. Beide uiteinden zijn voorzien van lussen. Deze lussen produceren wij volgens de strengste internationale veiligheidseisen.

Bedrijfslast:

De WLL-waarde is gemiddeld genomen 14,3 % van de werkelijke breekkracht. Hierbij is de gebruiksfactor voor hijsbanden 7. Dit wil zeggen dat een 2 ton hijsband in optimale conditie pas bezwijkt bij een bedrijfslast van 14 ton. Dit wordt echter ten sterkste afgeraden en is het verboden de hijsband te overbelasten.

Voor hijsbanden met hogere bedrijfslast bekijk jij ons complete assortiment hijsbanden.

Temperatuur:

Door de gedegen kwaliteit en het sterke materiaal is de hijsband opgewassen tegen extreme temperaturen. De hijsbanden van BCF-Products mogen gebruikt worden in een omgevingstemperatuur van -40 tot +100 graden.

Afmetingen:

De 2 ton hijsband van BCF-Products is standaard leverbaar tussen 0.5 en 10 meter en heeft een breedte van 60 millimeter. De gewenste lengte kun jij gemakkelijk onder het product aangeven. Heb jij een tussenliggende of andere lengte nodig? Dit is geen probleem, wij maken ook hijsbanden op maat. Voor maatwerk kun jij contact met ons opnemen.

Overige kenmerken:

Buiten de bovengenoemde specificaties is de hijsband nog voorzien van een veiligheidslabel met de volgende belangrijke gegevens:

  • Leveranciersnaam

  • Werklast

  • Norm

  • CE-Keurmerk

  • Certificaatnummer

  • Datum van levering

Stapelkortingen:

Neemt u meerdere hijsbanden bij ons af, dan krijgt u een aantrekkelijke korting. Bekijk hierboven onze stapelkortingstabel. Wilt u meer dan 100 producten afnemen? Dan adviseren wij om contact met ons op te nemen om de mogelijke kortingen te bespreken.

Gepersonaliseerde 2 ton hijsband:

Naast ons standaard assortiment kunnen wij ook gepersonaliseerde hijsbanden produceren. Hierbij voorzien wij de hijsband met een aluminium plaatje waarin we jouw bedrijfsnaam of een persoonlijk nummer stansen.

Handig als extra reclamemiddel of eigendomsindicatie voor als deze band op bouwerven wordt gebruikt.

Bestel een 2 ton hijsband bij BCF-Products:

De groene hijsband van 2 ton bestel jij gemakkelijk hierboven in de webshop van BCF-Products. Wij zorgen dat de hijsband binnen twee dagen wordt geleverd (met uitzondering van de 10 meter versie).

Wil jij een hijsband op maat laten maken of heb jij vragen over het product? Neem dan telefonisch contact met ons op via 040 843 67 61 of stuur een mail naar info@bcf-products.nl.