Verzegelingen

Moeten de deuren van jouw vrachtwagens of containers tijdens het transport verzegeld worden? Heb jij verzegelingen nodig voor kunststof bakken, brandblussers of zakken af te sluiten? BCF-Products heeft verschillende opties voor jou.

Containerverzegeling

Onze containerverzegelingen heten Bolt Seal, dit is een stalen pen met kunststof behuizing. Containerzegels dragen bij aan veilig goederenvervoer. Door containers te verzegelen worden deze effectief beschermd en is bij eventuele manipulatie dit direct zichtbaar. Bovendien heeft iedere containerzegel een uniek, oplopend serienummer. Voor de standaard Bolt Seal of een Bolt Seal met jouw eigen bedrijfsnaam, barcode of QR-code kun jij bij ons terecht.

Bandverzegeling

Wij hebben meerdere soorten bandverzegelingen voor jou. Een bandverzegeling is herkenbaar aan de platte staart en is heel divers inzetbaar. Wij leveren alle bandverzegelingen met een unieke nummering en eventueel bedrukt met jouw bedrijfsnaam en/of unieke nummering. De kunststof bandverzegelingen open jij met een schaar, mesje of tang. De metalen bandverzegeling kun jij openen met een zijsnijtang of kniptang.

Staartverzegeling

Staartverzegelingen van kunststof zijn voor vele toepassingen geschikt. Deze zijn eenvoudig te plaatsen, ook weer met een unieke nummering en eventueel bedrukt met jouw bedrijfsnaam. Deze staartverzegelingen open jij met een schaar, mesje of tang.

Kabelverzegeling

Kabelverzegeling bestaat uit een gevlochten stalen kabel met daaraan een behuizing; deze is ook in meerdere uitvoeringen te leveren. Wij hebben één uitvoering kabelverzegeling voorzien van een kunststof huis, de CSL18A. De overige 3 uitvoeringen zijn voorzien van een aluminium verzegelingshuis. De kabelverzegelingen kun jij openen met een kniptang of betonknipper.

Gereedschap voor verzegelingen

De goed beveiligde containerverzegelingen openen is een zware klus. Om een containerverzegeling makkelijk te openen is er een speciale hydraulische schaar of een hydraulische cutter op accu. Dit soort gereedschap voor verzegelingen hebben wij ook in ons assortiment.