Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

STRAP2GO Slidingsystem

Truck en s2g aant pos naar keuze

721. 00 excl.
872. 41 incl.
STRAP2GO-HB-7POS-EXCL-STR (huifbakwagen, 7 posities, zonder spanbanden)
Levertijd: 1 week, grotere aantallen in overleg
Aantal prijs (ex BTW) Totaal Besparing
1 € 721,00 € 721,00 -
5 € 684,95 € 3.424,75 5%
10 € 663,32 € 6.633,20 8%
25 € 627,27 € 15.681,75 13%
50 € 591,22 € 29.561,00 18%
+
-
In winkelwagen

Als primeur gepresenteerd op de beurs Transport & Logistics in Ahoy Rotterdam. Vanaf nu is STRAP2GO verkrijgbaar met een railsysteem. Het STRAP2GO-SLIDING-SYSTEM zorgt ervoor dat de chauffeur de spanbanden in het STRAP2GO-systeem bij het laden en lossen weg kan schuiven. Vanaf heden kun jij via onze webshop op een eenvoudige wijze berekenen wat de aanschafprijs is voor het STRAP2GO-Sliding-systeem. Of jij nu een huifbakwagen, huiftrailer of grootvolume-jumbo hebt, voor deze 3 soorten voertuigen is het per voertuig gemakkelijk te overzien wat de investering zal zijn. Om een duidelijk beeld te krijgen van het systeem kun jij op deze Youtube link klikken, hier is de demo te zien die gemaakt is op onze beursstand in Ahoy:

Hoe werkt het STRAP2GO-Slidingsystem?

Klik op deze Youtube link: hier kun jij in 8 stappen zien hoe het systeem moet worden gemonteerd, geïnstalleerd en uiteindelijk ook werkt:


Zoals in de handleiding te zien is, kun jij de STRAP2GO-units (ook wel loopwagentjes genoemd) die in de rails lopen, gemakkelijk verplaatsen naar een positie waar jij deze (tijdelijk) wenst, door middel van een trekbandje. Hierdoor kun je eenvoudig de vracht via de zijkant of het dak van jouw zeiltrailer of combi laden. De aanschaf van STRAP2GO levert jou het volgende op:

  • Een tijdsbesparing van minimaal een half uur bij het laden en lossen van vracht.

  • Kans op verlies en beschadigen van de spanbanden wordt tot een minimum beperkt.

  • Geen klimwerk meer voor de chauffeur.

  • Er hoeft niet meer blind met spanbanden te worden gegooid.

  • De lading kan niet verschuiven tijdens het transport.

Kortom een stuk veiliger + tijd = geld! Benieuwd wat het systeem jou oplevert? Mail of bel ons en ontvang de gratis besparingscalculatie.

Voorbeeld:

Wat leveren wij voor een huiftrailer bij gebruik van 11 spanbanden?

Het systeem kan in de meeste gevallen ook in bestaande trailers ingebouwd worden. De rail heeft een afmeting van 45 x 45 mm en kan aan de achterkant of bovenkant vastgezet worden door middel van stalen popnagels zoals in de video handleiding te zien is.

Informatie nodig?

Wij zijn de pionier in Nederland voor wat betreft Strap2Go. Wil jij meer informatie over Strap2Go of over het Sliding-System? Vraag het ons gerust. Wij geven jou graag verdere toelichting.

Bestellen?

Uiteraard mag jij dit systeem via de webshop bestellen en betalen. Voor bedrijven bieden wij echter de mogelijkheid om bij ons op rekening kopen na het akkoord via onze administratie. In dat geval graag een account aanmaken op onze webshop en het aanvraagformulier invullen. Indien alles compleet is ingevuld, gelieve dit dan via e-mail naar ons terug te sturen. Vanwege de grote investering bespreken we vooraf met jou de betalings- en leveringsconditie en levertijd.