Rails - stangen

Voor het inrichten van jouw bestelbus, bakwagen, trailer, combi, combo en aanhanger ben jij bij BCF-Products op het juiste adres. In deze categorie vind jij diverse soorten rails, telescoopstangen, cargokeepers en cargoplanken. De rails in ons assortiment bestaan uit cargorails, vliegtuigrails en bindrails.

Vliegtuigrails

Op zoek naar de juiste vliegtuigrail? Wij hebben diversie type vliegtuigrails/airlinerails in verschillende sterktes, vormen en lengtes.

Accessoires voor vliegtuigrails

Naast de meerdere soorten vliegtuigrails hebben wij ook een ruim aanbod aan accessoires die bij de vliegtuigrails passen. De keuze uit bijvoorbeeld fittingen, eindkapjes en spanbanden met fittingen zorgen voor een nette afwerking.

Bindrails

Wij hebben verschillende bindrails die geschikt zijn voor gebruik in een aanhangwagen, bestelwagen, bestelbus, bakwagen of vrachtwagen. Wij hebben bindrails die geschikt zijn voor wand, vloer en/of tegen het dak. Daarnaast hebben wij ook bindrails lichte, middelzware en zware goederen.

Accessoires voor bindrail

Naast de keuze uit welke bindrails jij wil, kun jij bij ons ook verschillende soorten fittingen bestellen voor jouw bindrail.

Ladingstangen

Ladingstangen is algemeen begrip voor verschillende telescoopstangen, kledingstangen, cargokeepers, cargoplanken en stuwbalken. Deze kunnen worden gebruikt om jouw vracht vast te zetten in een trailer, bakwagen of bestelbus.