Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 150 ex BTW, behalve grote boxen > € 300 ex BTW en palletwagens

Stuwzakken

Vervoer jij goederen via (zee)containers, vrachtwagens of treinwagons? Het is belangrijk om optimaal te laden zodat jouw goederen perfect beschermd zijn en er zo efficiënt mogelijk met de ruimte wordt omgesprongen om tijd en geld te besparen.

Sorteer op:

Stuwzakken

Wij krijgen vaak de vraag van klanten die voor de eerste keer stuwzakken willen gebruiken, wat voor type stuwzakken zij moeten kiezen. Die vraag is niet in één zin te beantwoorden; dat hangt af van diverse factoren. Voor een goed advies maken wij samen met jou een inventarisatie zodat wij jou een optimaal advies kunnen geven.

Let op: level 0 / level 1

Level 0 stuwzakken zijn niet geschikt voor vracht die naar de USA of Canada vervoerd worden. Als jouw vracht uiteindelijk hier komt of kan komen, kies dan altijd voor level 1 stuwzakken

AtMet

De zeer voordelige stuwzakserie van AtMet met de level 1 PP stuwzakken. PP-stuwzakken bieden voor vrijwel alle ladingen de optimale beveiliging bij het verzenden van goederen o.a. per schip of vrachtwagen. De AtMet is voorzien van een Venturi-snelventiel. Dit ventiel sluit zichzelf direct na het vullen; er kan geen lucht verder ontsnappen uit het ventiel. Om die reden worden de AtMet stuwkussens geleverd zonder ventieldop; die is namelijk overbodig! 

Rothschenk

Een zeer voordelige stuwzak, zowel beschikbaar in level 0 (WhiteLine) als level 1 (RedLine). Deze voorkomt dat lading gaat schuiven, vallen en kantelen. PP-stuwzakken bieden voor vrijwel alle ladingen de optimale beveiliging bij het verzenden van goederen o.a. per schip of vrachtwagen. Rothschenk heeft ook nog een 3D Red Line stuwzak. Een standaard stuwzak heeft rondom één naad, waardoor een standaard stuwzak alleen naar het midden toe maximaal opgeblazen kan worden. Een 3D-stuwkussen heeft meerdere naden. Door deze vorm van productie kan dit type stuwkussen grotere openingen opvullen.

Huismerk

Onze huismerk stuwzak is bij uitstek de beste optie voor een snelle levering. Bij een beperkte afname kan deze stuwzak al binnen 1-2 werkdagen geleverd worden. Deze zeer voordelige stuwzak voorkomt dat lading gaat schuiven, vallen en kantelen. PP-stuwzakken bieden voor vrijwel alle ladingen de optimale beveiliging bij het verzenden van goederen o.a. per schip of vrachtwagen. Level 1-stuwzakken zijn wel geschikt voor vrachten die uiteindelijk per treinwagon in de USA of Canada vervoerd worden. Level 1-stuwzakken zijn door de AAR gecertificeerd.

GrizzlyBag

GrizzlyBag is een naam die voor vele bekend is, echter is dit merk stuwzak alleen maar beschikbaar als level 0 variant. Deze stuwzak is wel beschikbaar in een "Heavy Duty" variant, naast zijn standaard versie.

Vulhulpmiddelen

Voor het vullen van een stuwzak zijn een tweetal hulpmiddelen nodig: de luchtcompressor en een vulpistool. De luchtcompressor moet bereikbaar zijn op de plaats waar jij de vrachtwagen of container gaat laden. De luchtslang van de luchtcompressor moet lang genoeg zijn om tot in de kop van de trailer of container te kunnen komen. Naast de compressor gebruik jij een vulpistool, ook verkrijgbaar in deze webshop. Koop of beschik jij over een handige en draagbare accucompressor van BCF-Products? Dan is het vulpistool niet nodig!