Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 150 ex BTW

Hijsbanden

Voor het kopen van hijsbanden ben jij bij BCF-Products aan het juiste adres. Met behulp van hijsbanden kun jij gemakkelijk zware materialen hijsen. Wij hebben verschillende hijsbanden in ons assortiment met een draagkracht van 1 tot10 (!) ton. Door de verschillende kleuren en labels per draagkracht kun jij de hijsmaterialen gemakkelijk herkennen en opbergen.

De standaardmaten van onze hijsbanden lopen uiteen van 0.5 tot 10 meter. Een langere hijsband nodig? Geen probleem! Wij voorzien jou graag van maatwerk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze hijsbanden zijn geschikt voor het hijsen op (of aan) de:

  • Hijskraan

  • Bedrijfskraan

  • Takelwagen

Gepersonaliseerde hijsbanden kopen?

Heb jij specifieke wensen voor jouw hijsband(en), zoals een bepaalde kleur? Wij kunnen jouw hijsbanden geheel op maat maken. Zo kunnen wij ook jouw telefoonnummer of (bedrijfs)naam in jouw hijsbanden verwerken, waardoor de hijsbanden kunnen fungeren als gratis reclame. Handig als jij jouw hijsbanden regelmatig uitleent!

Verantwoord hijsen met onze hijsbanden

Voor het verantwoord hijsen van goederen kun jij het beste hijsbanden of rondstroppen gebruiken. Deze materialen zijn speciaal gemaakt en getest voor het hijsen van (zware) producten. Gebruik absoluut geen spanbanden! Hier staat niet voor niets een waarschuwing op dat er niet mee gehesen mag worden ("Don’t use for lifting")!

Spanbanden zijn namelijk alleen geschikt voor het zekeren van jouw lading. Voorkom bedrijfsongevallen of overbelasting van jou en jouw medewerkers. Bestel bij BCF-Products direct de hijsbanden die passen bij het gewicht van de goederen die jij hijst.

Controleer regelmatig jouw hijsbanden

Heb jij jouw hijsbanden inmiddels ontvangen? Controleer deze dan voor ieder gebruik op beschadigingen. Doe dit bij daglicht of zeer goed kunstlicht, aan beide zijdes. Onze hijsbanden gaan ontzettend lang mee en zullen dus vrijwel niet slijten. Toch kunnen zij na intensief gebruik verweren. Bij beschadiging van het stiksel raden wij dan ook aan om de hijsband niet meer te gebruiken. Onze hijsbanden zijn goed bestendig tegen zure chemicaliën maar niet tegen alkaliën.

Beschadiging aan de garens komt meestal door:

  • Wrijving

  • Insnijden aan de zijkanten

  • Chemicaliën

Probeer beschadiging te voorkomen en bestel direct nieuwe hijsbanden indien deze beschadigd zijn.

BCF-Products: voor al jouw hijsmaterialen

Wij helpen jou met het hijsen van lading zoals geen ander bedrijf dat kan!

Heb jij naast hijsbanden ook andere hijsmaterialen nodig, zoals rondstroppen, kettingwerk, kettingtakels, handkettingtakels, loopkatten of hefmagneten en dommekrachten? Bekijk dan ons gehele assortiment in onze webshop en neem gerust contact op voor een advies op maat.

Onze producten zijn scherp geprijsd en worden vanaf een bestelwaarde van € 75 gratis thuisbezorgd. Bestel jij voor een lager bedrag en vind jij het zonde om bezorgkosten te betalen? Kom jouw goederen dan ophalen in Eindhoven. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice alvorens jij bestelt.