Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

Slackline small 35-XXL, 35 mm, lengte 23 + 2 = 25 meter

19. 90 excl.
24. 08 incl.
SLACKLINE-35-25.6
Levertijd: 1-2 werkdagen
+
-
In winkelwagen

Een supervoordelige Slackline small 35-XXL van BCF-Products is een groene spanband van 25 meter totale lengte en 2.5 cm breed. Het deel met de ratelgesp is 2 meter lang; de lange loopband is 23 meter lang. Het materiaal heeft een breeksterkte van 2000 daN (2 ton) en de maximale rek is 7 %. Let op: niet geschikt voor transportdoeleinden!

Waar gebruik ik de Slackline?

Een Slackline kan worden gebonden tussen twee bomen, lantaarnpalen of andere bevestigingspunten.

Hoe gebruik ik de Slackline op?

De Slackline bestaat uit twee delen, het rateldeel en het loopgedeelte. Het loopgedeelte heeft een uiteinde zonder lus en een met lus. Het uiteinde zonder lus trek jij om een geschikte boom heen en haal je dit uiteinde door de lus heen. Jij zorgt ervoor dat de bevestiging van de lus tussen de 40 en 90 centimeter zit. De lus trek jij vervolgens aan en met uiteinde zonder lus loop jij naar de volgende boom, lantaarnpaal of ander bevestigingspunt toe.

Bij de andere boom doe jij hetzelfde, alleen dan met het rateldeel. Jij schuift dus de ratelgesp door de lus van het stuk band heen wat je om de boom hebt getrokken. Vervolgens schuif jij het uiteinde van het lande band door de ratelgesp en ratel jij deze aan tot de gewenste spanning. Vervolgens kun je balanceren op een hoogte tussen de 40 en 90 centimeter!

Welke lengte Slackline heb ik nodig?

Om de juiste lengte van een Slackline te bepalen, meet je eerste de omtrek van beide bomen op waar jij de Slackline wil gaan bevestigen. Ten tweede meet jij de afstand op tussen de twee bomen waar jij het loopgedeelte wil gaan spannen. Bij die afstand, tel jij nog een meter extra band erbij. Deze meter band heb jij nodig om door de ratelgesp te halen en dat het band ook wat kan doorbuigen.