Opbergen

Buiten de producten voor ladingzekering, heeft BCF-Products vanaf nu ook diverse soorten scherp geprijsde kunststof bakken, kunststof palletboxen en kunststof pallets in haar assortiment. De reden van deze uitbreiding is een logische keuze: veel van onze klanten zitten in de logistieke dienstverlening of transport. In delen worden deze productgroepen de komende tijd toegevoegd aan onze webshop.


Kunststof stapelbare bakken

De stapelbare kunststof bakken die BCF-Products nu ook in haar assortiment heeft, komen van de Duitse producent Georg Utz GmbH. Zij zijn een van de marktleiders in kwalitatief hoogwaardige kunststof bakken. De productserie RAKO is de meest bekende. De RAKO-bak is leverbaar in vele maten en wordt ook wel Euronorm- bakken genoemd. De bakken passen perfect op (Europallets). Ook meerdere maten zijn goed stapelbaar dankzij de maten en constructie. De RAKO-bakken worden van nieuwe polypropyleen gemaakt, de standaard kleur is lichtgrijs. Sommige uitvoeringen zijn ook leverbaar in de kleuren rood of blauw, of gemaakt van gerecycleerde kunststof; de kleur van deze uitvoering is altijd donkergrijs. Doordat de recycle-bakken van diverse kleuren oude bakken gemaakt worden, is de donkergrijze kleur niet altijd gelijk en er kunnen ook kleurverschillen in de bak zelf voorkomen. Het voordeel van de recycle-bakken is dat ze nog voordeliger zijn! 

De RAKO-serie kent meerdere grondmaten:

200 x 150 mm; op een Europallet passen 32 stuks op één laag

300 x 200 mm; op een Europallet passen 16 stuks op één laag

400 x 300 mm; op een Europallet passen 8 stuks op één laag

600 x 400 mm; op een Europallet passen 4 stuks op één laag

800 x 600 mm; op een Europallet passen 2 stuks op één laag

Daarnaast zijn er per bodemmaat meestal ook meerdere hoogtes leverbaar. Hebt u er een deksel bij nodig? Of wilt u graag uw bedrijfsnaam of een tekst op de bakken? Dat kan bij ons al vanaf 25 bakken. 


Binnenkort kunt u bij BCF-Products ook de volgende producten op deze webshop vinden. Zoekt u nu al iets in deze categorieën? Vraag ons nu al gerust om informatie en prijzen. Ze zijn al leverbaar, alleen nog niet in de shop geplaatst! Zeg ons wat u zoekt en wij helpen u graag verder. 

Kunststof koffers

Kunststof stapel- en nestbare bakken

Toebehoren kunststof bakken

Kunststof magazijn- en servicewagenbakken

Kunststof grootvolume-bakken

Kunststof palletboxen

Kunststof pallets

Kunststof lekbakken