Toebehoren bakken en koffers

Om jouw RAKO koffers en RAKO bakken zo efficiënt mogelijk te kunnen gebruiken bieden wij jou meerdere producten aan.

Blokschuimplaten

Voor onze RAKO koffers en bakken hebben wij een groot assortiment met schuimplaten ter bescherming van de inhoud. Deze blokplaat schuim of blokjesschuim wordt ook plukschuim genoemd. Deze bestaat uit een schuimplaat die is voorzien van gestanste blokjes van 15 x 15 mm. Zowel de bovenzijde als de onderzijde van deze schuimplaten zijn voorzien van deze gestanste blokjes. Het is hiermee zeer eenvoudig om er zelf blokjes uit te plukken, waardoor jij zelf de grootte en soort opening in het schuim kunt bepalen. Ideaal om hiermee kostbare of breekbare producten voldoende bescherming te bieden in jouw koffer. We bieden jou daarin twee afmetingen:

  • Voor de 40 x 30 koffers of bakken: S-43-2 heeft een maat van  357 x 257 x 50 mm 

  • Voor de 60 x 40 koffers of bakken: S-64-2 heeft een maat van  570 x 370 x 50 mm

Inzetbakjes en deksels

De kunststof inzetbakjes en vakverdelingsbakjes zijn speciaal gemaakt voor RAKO kunststof koffers of RAKO bakken. Ze zijn echter ook uitstekend geschikt voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld om kleine producten in te sorteren. Deze inzetbakjes komen uit de serie RAKO van de Duitse producent Georg Utz. Het is een zeer stevige, universele inzetbak die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Deze is gemaakt uit 100 % nieuwe PP kunststof in de kleur lichtgrijs. Bij verscheidene modellen inzetbakjes zijn ook passende, transparante oplegdeksels beschikbaar. Het is daarnaast mogelijk om diverse afmetingen inzetbakjes te combineren in dezelfde koffer of bak. Ook kun jij vaak, afhankelijk van de binnen hoogte en de maat inzetbakjes, meerdere lagen op elkaar stapelen. Schuimplaten zijn ideaal om in combinatie met de inzetbakjes te gebruiken om deze hiermee in de koffer te klemmen.

Etikethouder voor op kunststof bakken

Onze etikethouders zijn gemaakt van PET-kunststof. Zij zijn aan drie randen voorzien van 3M-dubbelzijdig tape en daardoor eenvoudig op jouw kunststof bakken of andere producten aan te brengen. Verscheidene maten beschikbaar, dus vraag ons even!

Standaard schuimplaten

Voor elke koffer of bak zijn schuimplaten te leveren; kies uit de selectie de juiste maat en dikte. Zoek jij een maat maar kun jij deze niet gevonden krijgen? Vraag het ons gerust via e-mail via info@bcf-products.nl of bel ons tel. 0031(0)40-8436761.