Kunststof Lekbakken

We hebben nu ook een diverse lekbakken in ons assortiment. Van een kunststof opvang lekbak voor een IBC container tot aan een kunststof lekbak met rooster. De lekbakken zijn chemicaliënbestendig en gemaakt van gerecycled kunststof.

Assortiment aan kunststof opvangbakken

Een lekbak is vaak een noodzakelijk en belangrijk product, zelfs maar één liter gemorste olie of andere (gevaarlijke) vloeistof kan wel 100.000 liter grondwater vervuilen. Zoals je wellicht weet, in Nederland is de regel, de vervuiler betaalt voor opruimen en sanering. Verder leiden gemorste vloeistoffen tot glibberige vloeren maar ook tot een onveilige werkomgeving. Wij bieden jou een breed assortiment lekpreventie middelen: lekbakken en vloeren.

Veilig opslaan van gevaarlijke vloeistoffen

Bij zorgvuldig omgaan met milieugevaarlijke stoffen komt uiteraard meer kijken dan alleen het gebruik van lekbakken. Het veilig vervoeren, afvullen en opslaan van kleine of grote hoeveelheden is ook belangrijk. Lekbakken voor kleine volumes van 8 tot 100 liter worden gebruikt voor in een rek, stelling of op de werktafel. Grotere kunststof lekbakken zijn bedoelt voor op een vloer of magazijnstelling.

Waar worden kunststof opvangbakken allemaal gebruikt?

Lekbakken kunnen worden gebruikt in garages, werkplaatsen, in fabriekshallen, daar waar mogelijk vloeistoffen niet mogen weglekken op vloeren of tussen machines. We hebben meerdere afmetingen nu in ons assortiment, we zullen de komende tijd daarin gaan uitbreiden.

Kunststof lekbakken kopen bij BCF Products

Onze kunststof lekbakken zijn licht van gewicht en gemakkelijk te reinigen. Ze zijn ook bestand tegen corrosie, roest en andere chemische reacties, waardoor ze duurzamer zijn dan metalen lekbakken. Sommige kunststof lekbakken hebben een rooster en een andere lekbak uit ons assortiment is te gebruiken als lekvloer. 

Heb je het product gevonden waarnaar je op zoek was? Plaats dan direct online een bestelling en wij zorgen voor een snelle bezorging van de kunststof opvangbak. Als alternatief is het ook mogelijk om jouw bestelling op te halen, maar hiervoor dien je eerst contact met ons op te nemen om dit af te stemmen.

Heb jij niet helemaal gevonden waar jij naar op zoek was? Neem vrijblijvend contact met ons op via tel. 040 843 67 61 of stuur een mail naar info@bcf-products.nl. Wij voorzien jou graag van persoonlijk advies. Of bekijk ons gehele assortiment bakken en koffers.