Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

Distributiebak (72L), 600 x 400 x 416 mm

Kleur naar keuze

23. 80 excl.
28. 80 incl.
DBE-6441-014W.91 (zwart, gele deksels)
Levertijd: *momenteel op aanvraag
Aantal prijs (ex BTW) Totaal Besparing
1 € 23,80 € 23,80 -
40 € 22,61 € 904,40 5%
+
-
In winkelwagen

Deze oerdegelijke, stapel- en nestbare distributiebak met 72 liter inhoud heeft een gesloten bodem en gesloten wanden en is voorzien van 2 gemonteerde dekselhelften. Indien de bak leeg is hang jij de dekselhelften naast de bak. Nu kun jjij de bakken in elkaar stapelen. Na het vullen van de bak klap jij de deksels boven op de bak weer dicht. Jij kunt de deksels door middel van verzegelingen afsluiten.

Afmetingen:

Buitenmaat: 600 x 400 x 416 mm

Gewicht: 3,82 kg

Kleuren:

De bak zelf is in de kleur zwart; de dekselhelften zijn gekleurd. Keuze uit deksels in de kleuren: zwart, rood, blauw, zwart of groen.

Toepassingen: 

Kenmerkend aan de distributiebak is dat de openstaande dekselhelften bij retourtransport strak tegen de bakken aan liggen. De bakken blijven zo binnen de contouren van een Iso-pallet. Hierdoor is aanmerkelijk minder kans op schade aan de deksels en gaat minder ruimte tussen de bakken verloren.

Recycling:

Ook wij zijn enorm milieubewust. Heb jij onbruikbare, versleten kunststof bakken dan kun je deze bij ons inleveren zodat ze kunnen worden verwerkt tot recycleproducten. Oude, gebruikte, maar ook in de productie afgekeurde kunststof bakken worden in kleine stukken (alle kleuren bij elkaar) gehakt en vervolgens nog fijner gemaakt in kleine snippers. Hierna volgt een reinigingsproces met water. Na dit proces kunnen de snippers weer worden hergebruikt voor het maken van gerecycleerde kunststof bakken. Een aantal van onze producten kun je ook in de recycle-versie bestellen; dat staat dan expliciet bij de omschrijving vermeld.