Etikethouders

BCF-Products kan jou verscheidene zelfklevende etikethouders leveren. Wij hebben diverse etikethouders in ons assortiment van verschillende afmetingen. Ze worden ook wel eens labelhouders genoemd.

Assortiment zelfklevende etikethouders

BCF-Products heeft verschillende zelfklevende etikethouders leveren. Deze worden gemaakt van PET kunststof door middel van vacuumvorming. Aan 3 zijden zit een strook dubbelzijdig tape voor hechting op jouw kunststof of metalen product. De houders zijn ideaal voor onze RAKO bakken en voor gebruik in een magazijn. De labelhouders maken het mogelijk om op een ordelijke manier de inhoud of het verzendadres van de doos weer te geven.

We hebben de volgende afmetingen in ons assortiment:

  • Zelfklevende etikethouder 210 x 150 mm
  • Zelfklevende etikethouder 110 x 150 mm
  • Zelfklevende etikethouder 155 x 105 mm
  • Zelfklevende etikethouder 100 x 75 mm
  • Zelfklevende etikethouder 100 x 20 mm

Bestel je etikethouders online bij BCF Products

Heb je de geschikte etikethouder gevonden voor jouw situatie? Bestel online via onze webshop en wij zorgen ervoor dat ze zo snel mogelijk worden bezorgd. Je kunt er ook voor kiezen om de etikethouders af te halen bij onze showroom. Hiervoor dien je wel vooraf contact met ons op te nemen om dit af te stemmen.

Wil je meer informatie over onze etikethouders of over BCF Products zelf? Neem dan contact met ons op via de telefoon op 040-8436761 of stuur een e-mail naar info@bcf-products.nl.