Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 150 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 300 ex BTW

Schuimplaten

Schuimplaten leveren wij voor kunststof bakken en deksels. Maar natuurlijk kun jij dit ook voor andere doeleinden gebruiken, om iets te beschermen tegen breuk of schade. Er is een keuze uit meerdere standaard maten, mocht je op zoek zijn naar een serie schuimplaten van een andere afwijkende maat? Vraag ons gerust!

Standaard schuimplaten

Voor elke koffer of bak zijn schuimplaten te leveren: kies uit de selectie de juiste maat en dikte. Zoek jij een maat maar kun jij deze niet gevonden krijgen? Vraag het ons gerust via e-mail via info@bcf-products.nl , of bel ons op 0031(0)40-8436761

Blokschuimplaten

Voor onze RAKO koffers en bakken hebben wij een groot assortiment met schuimplaten ter bescherming van de inhoud. Deze blokplaat schuim of blokjesschuim wordt ook wel plukschuim genoemd. Deze bestaat uit een schuimplaat die is voorzien van gestanste blokjes van 15 x 15 mm. Zowel de bovenzijde als de onderzijde van deze schuimplaten zijn voorzien van deze gestanste blokjes. Het is hiermee zeer eenvoudig om er zelf blokjes uit te plukken waardoor jij zelf de grootte en soort opening in het schuim kunt bepalen. Ideaal om hiermee kostbare of breekbare producten voldoende bescherming te bieden in jouw koffer. We bieden jou daarin twee afmetingen:

  • Voor de 40 x 30 koffers of bakken: S-43-2, heeft een maat van  357 x 257 x 50 mm 

  • Voor de 60 x 40 koffers of bakken: S-64-2, heeft een maat van  570 x 370 x 50 mm