Magazijnbakjes

Wil je meer overzicht in jouw magazijn of werkplaats en zoek je naar een oplossing voor de opslag van ‘kleinmateriaal’? Dan zijn onze magazijnbakjes onmisbaar. Met deze handige stapelbakjes kun je (service)onderdelen eenvoudig ordenen en stapelen. Je kunt onze magazijnbakken kopen in de webshop voor een betaalbare prijs. Bekijk ons assortiment hieronder. 

Wat zijn magazijnbakjes?

Magazijnbakjes zijn kleine bakken die geschikt zijn voor de opslag van kleine onderdelen. Door het handige formaat en het slimme ontwerp dragen de bakjes bij aan een veilige en efficiënte opslag in magazijnen en werkplaatsen.

(Service)onderdelen en ander kleinmateriaal kunnen met magazijnbakjes overzichtelijk gestapeld worden, zodat ze op een later moment eenvoudig en snel kunnen worden teruggevonden. We zien de stapelbare bakjes vaak terug in de automotive branche en de logistieke sector, maar ze bieden uiteraard ook een uitkomst voor de doe-het-zelver.

De magazijnbakken van BCF Products zijn vervaardigd uit vormvast kunststof en zijn daardoor extra goed stapelbaar. 

Wat zijn de voordelen van stapelbakjes?

Door jouw stellingen, wandpanelen of serviceauto te voorzien van stapelbare magazijnbakjes profiteer je van een aantal praktische voordelen:

• Altijd een nette, geordende werkomgeving
• Voorraad wordt veilig en efficiënt opgeborgen
• Sneller en efficiënter werkproces
• Magazijnbakjes zijn meervoudig stapelbaar
• Veelzijdig toepasbaar en gemakkelijk te combineren
• Geschikt voor transport
• Bestand tegen oliën, zuren en vetten
• Eenvoudig te reinigen 

Ons assortiment magazijnbakken

Ben je op zoek naar robuuste magazijnbakjes die je overal kunt toepassen? In ons assortiment vind je gebruiksvriendelijke magazijnbakken in verschillende formaten. Voor een optimaal geordende werkomgeving zijn de stapelbakjes verkrijgbaar in diverse kleuren.

Specificaties:

• Volledig gemaakt van nieuwe PE-kunststof
• Beschikbare maten:
- 88x105x54 mm (0,4 liter)
- 167x105x82 mm (1 liter)
- 237x144x123 mm (4,5 liter)
- 345x205x164 mm (12 liter)
- 345 x 406 x 164 mm (23 liter)
- 485 x 298 x 189 mm (30 liter)
• Beschikbare kleuren: geel, rood, blauw, groen, grijs 

Welke magazijnbakken heb ik nodig?

Stapelbakjes zijn ideaal wanneer jouw voorraad bestaat uit kleine onderdelen zoals schroeven, boutjes, moeren en ander kleingoed. Heb je andere producten in de opslag? Bekijk dan de rest van ons assortiment bakken. We sommen een aantal populaire magazijnbakken voor je op: 

Kunststof palletbox: de vervanger van de grote, houten kist in de industrie en landbouw. De palletbox is een extra grote en robuuste magazijnbak en is vandaag de dag geschikt voor verschillende sectoren.
Stapelbare bakken: deze universele magazijnbakken worden veelvuldig ingezet in branches zoals de retail, de foodsector en de transportsector. Doordat de bakken stapelbaar zijn, zijn ze ruimtebesparend tijdens het transport of in magazijnen.
Kunststof bakken groot: onze groot volume bakken zijn groter dan een standaard stapelkrat en kleiner dan een palletbox. De bakken zijn sterk, gebruiksvriendelijk en multifunctioneel en zijn daardoor ideaal voor de levensmiddelenindustrie, de verhuisbranche of de bloemenhandel. 

Magazijnbakjes kopen bij BCF Products

Heb jij interesse in onze stapelbare magazijnbakjes of wil je een van onze andere magazijnbakken kopen? Je bestelt jouw product naar keuze eenvoudig in onze webshop voor een betaalbare prijs. Veel producten hebben we op voorraad.

Kun je jouw ideale magazijnbak niet vinden? Bij BCF Products zijn we sterk in maatwerk. Neem daarom gerust contact op voor de mogelijkheden. Onze adviseurs denken graag met je mee.