Distributiebakken

Op zoek naar kunststof distributiebakken met deksels om te kopen? Bekijk dan hier het assortiment van BCF-Products! De bakken zijn beschikbaar in 55, 63 en 72 liter. In al deze formaten zijn de bakken zwart met 2-delige scharnierdeksels in de kleuren blauw, groen, zwart, rood en groen. 

Waarom transportbakken en distributiebakken?

Met deze veelzijdige bakken kun je op een efficiënte wijze kwetsbare producten en goederen vervoeren, terwijl je er zeker van kan zijn dat ze niet beschadigd raken. De kunststof dekselkisten zijn een duurzaam alternatief voor kartonnen dozen. In vergelijking met kartonnen dozen zijn ze veel sterker en gaan ze gemiddeld langer mee. Hierdoor besparen ze niet alleen kosten, maar dragen ze ook bij aan het verminderen van afval.

Voordelen van kunststof distributiebakken

Een ander voordeel van onze kunststof distributiebakken is het ruimtebesparende ontwerp. Door de nestbaarheid kunnen ze gemakkelijk in elkaar gestapeld worden. Hierdoor heb je meer ruimte tijdens transport of opslag. Zo kun je meer producten vervoeren en opslaan dankzij de dekselkisten.

Hoe werken onze distributiebakken?

Deze oerdegelijke, stapel- en nestbare distributiebak met 55, 63 of 72 liter inhoud heeft een gesloten bodem en gesloten wanden en is voorzien van 2 gemonteerde dekselhelften. Indien de bak leeg is, hang jij de dekselhelften naast de bak; nu kun jij de bakken in elkaar stapelen. Na het vullen van de bak klap jij de deksels boven op de bak weer dicht. Jij kunt de deksels door middel van verzegelingen afsluiten.

Kleuren 

De bak zelf is in de kleur zwart; de dekselhelften zijn gekleurd. Keuze uit deksels in de kleur geel, rood, blauw, zwart en groen.


Toepassingen van een distributiebak

Kenmerkend aan de distributiebak is dat de openstaande dekselhelften bij retourtransport strak tegen de bakken aan liggen. De bakken blijven zo binnen de contouren van een Iso-pallet. Hierdoor is aanmerkelijk minder kans op schade aan de deksels en gaat minder ruimte tussen de bakken verloren.

Recycling

Georg Utz is net als wij enorm milieubewust en heeft een eigen recyclelijn. Oude, gebruikte, maar ook in de productie afgekeurde, kunststof bakken en koffers worden in kleine stukken (alle kleuren bij elkaar) gehakt en vervolgens nog fijner gemaakt in kleine snippers. Daarna volgt een reinigingsproces met water.

Na dit proces kunnen de snippers weer worden hergebruikt voor het maken van gerecycleerde kunststof bakken of koffers. Tijdens de productie voegt men een milieuveilige donkere kleur toe om de bakken/koffers allen in een zo universeel herkenbare Recycle-kleur te maken. Een groot voordeel voor jou als klant: deze bakken/koffers zijn voordeliger ten opzichte van die uit nieuwe kunststof.

Transportbakken met deksel kopen bij BCF-Products

Of je nu een beroepsmatige gebruiker bent of een particulier op zoek naar een handige opbergoplossing, onze distributiebakken zijn perfect geschikt voor allerlei toepassingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Op zoek naar andere bakken? Bekijk dan ons assortiment bakken.

Heb je nog vragen over de distributiebakken of wil je advies? Neem dan contact met ons op.