Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 150 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 300 ex BTW

Kunststof distributiebakken

Kunststof distributiebakken met deksel in 55, 63 en 72 liter.

Op zoek naar kunststof distributiebakken met deksels? Bekijk dan hier het assortiment van BCF-Products! De bakken zijn beschikbaar in 55, 63 en 72 liter. In al deze formaten zijn de bakken zwart met 2-delige scharnierdeksels in de kleuren blauw, groen, zwart, rood en groen. Specifieke informatie kan worden gevonden bij de producten zelf. 

Kwaliteit van onze distributiebakken

Deze oerdegelijke, stapel- en nestbare distributiebak met 55, 63 of 72 liter inhoud heeft een gesloten bodem en gesloten wanden en is voorzien van 2 gemonteerde dekselhelften. Indien de bak leeg is, hang jij de dekselhelften naast de bak; nu kun jij de bakken in elkaar stapelen. Na het vullen van de bak klap jij de deksels boven op de bak weer dicht. Jij kunt de deksels door middel van verzegelingen afsluiten.

Kleuren 

De bak zelf is in de kleur zwart; de dekselhelften zijn gekleurd. Keuze uit deksels in de kleur geel, rood, blauw, zwart en groen.

Toepassingen van een distributiebak

Kenmerkend aan de distributiebak is dat de openstaande dekselhelften bij retourtransport strak tegen de bakken aan liggen. De bakken blijven zo binnen de contouren van een Iso-pallet. Hierdoor is aanmerkelijk minder kans op schade aan de deksels en gaat minder ruimte tussen de bakken verloren.

Recycling

Georg Utz is net als wij enorm milieubewust en heeft een eigen recyclelijn. Oude, gebruikte, maar ook in de productie afgekeurde, kunststof bakken en koffers worden in kleine stukken (alle kleuren bij elkaar) gehakt en vervolgens nog fijner gemaakt in kleine snippers. Daarna volgt een reinigingsproces met water.

Na dit proces kunnen de snippers weer worden hergebruikt voor het maken van gerecycleerde kunststof bakken of koffers. Tijdens de productie voegt men een milieuveilige donkere kleur toe om de bakken/koffers allen in een zo universeel herkenbare Recycle-kleur te maken. Een groot voordeel voor jou als klant: deze bakken/koffers zijn voordeliger ten opzichte van die uit nieuwe kunststof.