Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 150 ex BTW, behalve palletboxen en grootvolumebakken > € 300 ex BTW

Stapelbare kunststof RAKO E-Line koffers

Ons assortiment RAKO E-Line stapelbare kunststof koffers komt van de Duitse producent Georg Utz GmbH. Deze producent is marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige kunststof bakken en koffers. De RAKO E-Line koffers zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Door het sterke materiaal en diverse afmetingen zijn de bakken ideaal om gereedschap, onderdelen of andere producten in op te bergen en te transporteren.

Sorteer op:

Afmetingen RAKO E-Line bakken

De RAKO E-Line serie bestaat uit verscheidene grondmaten. Deze variëren van 300 x 200 mm tot en met 600 x 400 mm. Koffers met dezelfde grondmaat zijn stapelbaar. Hierop heeft de hoogte van de bak geen invloed. Door de universele bodemmaten zijn de koffers perfect te stapelen op (Euro-) pallets. Daarom worden deze ook wel RAKO Euronorm-koffers genoemd. Hieronder hebben wij een handig overzicht van de verschillende maten ten opzichte van een Europallet weergegeven. Zo weet jij precies hoeveel bakken jij per pallet kunt vervoeren en wat voor jou de ideale maat bak is.

Grondmaat RAKO E-Line koffers en het aantal koffers op één laag van een Europallet:

  • 300 x 200 mm: 16 stuks

  • 400 x 300 mm: 8 stuks

  • 600 x 400 mm: 4 stuks

De bakken zijn in diverse hoogtematen te bestellen. Zo heb jij altijd het juiste formaat om jouw producten in op te bergen.

Beschikbare kleuren en soorten RAKO E-Line koffers

De RAKO E-Line koffers hebben een standaard lichtgrijze kleur. Dit komt doordat ze van polypropyleen zijn gemaakt. Daarnaast zijn enkele maten ook verkrijgbaar in de recycle-variant. Deze zijn alleen verkrijgbaar in agaatgrijs (RAL 7038) en kunnen onderling afwijken van kleur. Het voordeel van recycle-koffers is dat deze goedkoper in aanschaf zijn. Deze zijn echter niet geschikt om onverpakte levensmiddelen in te bewaren. Bovendien draag jij hiermee bij aan een duurzame toekomst.

Verplaats de koffers gemakkelijk

De RAKO E-Line bakken beschikken over praktische koffergrepen. Dit heeft als voordeel dat de koffer makkelijker te tillen is. Wil jij de bakken kunnen verrijden? Dan zijn de transportrollers ideaal. Deze transportrollers zijn beschikbaar in verschillende maten.

Bestel stapelbare bakken online

In de webshop van BCF-Products kun jij gemakkelijk en snel RAKO bakken bestellen en laten bezorgen. Het is ook mogelijk om jouw bestelling af te halen bij onze vestiging in Eindhoven. Neem hiervoor altijd eerst contact met ons op. Heb jij nog vragen over producten? Wij zijn bereikbaar op +31(0)40 843 67 61 of stuur een mail naar info@bcf-products.nl.

Recycling:

Georg Utz is net als wij enorm milieubewust en heeft een eigen recyclelijn. Heb jij onbruikbare, versleten kunststof bakken dan kun jij deze bij ons inleveren zodat ze kunnen worden verwerkt tot recycleproducten. Oude, gebruikte, maar ook in de productie afgekeurde kunststof bakken worden in kleine stukken (alle kleuren bij elkaar) gehakt en vervolgens nog fijner gemaakt in kleine snippers. Hierna volgt een reinigingsproces met water. Na dit proces kunnen de snippers weer worden hergebruikt voor het maken van gerecycleerde kunststof bakken. Tijdens de productie voegt men een milieuveilige, donkere kleur toe om de bakken allen in de zo universeel herkenbare Recycle-kleur te maken. Een groot voordeel voor jou als klant: deze bakken zijn voordeliger ten opzichte van de bakken uit nieuwe kunststof. Een aantal van onze producten kun jij ook in de recycle-versie bestellen. Dat staat dan expliciet bij de omschrijving vermeld.