Stapelbare RAKO bakken

Ons assortiment RAKO E-Line stapelbare euronorm bakken komt van de Duitse producent Georg Utz GmbH. Deze producent is marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige, kunststof stapelbakken. De RAKO euronorm bakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. 

Afmetingen RAKO E-Line stapelbakken

De RAKO E-Line serie bestaat uit verscheidene grondmaten. Deze variëren van 200 x 150 mm tot 800 x 600 mm. Bakken met dezelfde grondmaat zijn stapelbaar. Hierop heeft de hoogte van de bak geen invloed. Door de universele bodemmaten zijn de bakken perfect te stapelen op (Euro-) pallets daarom worden deze ook wel RAKO Euronorm-bakken genoemd.

Hieronder hebben wij een handig overzicht van de verschillende maten ten opzichte van een Europallet weergegeven. Zo weet jij precies hoeveel bakken jij per pallet kunt vervoeren en wat voor jou de ideale maat bak is.

Grondmaat RAKO E-Line bak en het aantal bakken op één laag van een Europallet:

  • 200 x 150 mm: 32 stuks

  • 300 x 200 mm: 16 stuks

  • 400 x 300 mm: 8 stuks

  • 600 x 400 mm: 4 stuks

  • 800 x 600 mm: 2 stuks

De bakken zijn in diverse hoogtematen te bestellen. De inhoud van de stapelbare plastic bakken varieert van 2 tot 175 liter. Zo heb jij altijd het juiste formaat om jouw producten in op te bergen.

Beschikbare kleuren en soorten stapelbare bakken

De RAKO-bakken hebben een standaard lichtgrijze kleur. Dit komt doordat deze van polypropyleen zijn gemaakt. Sommige bakken zijn ook verkrijgbaar in de kleuren blauw en rood.

Naast bakken van polypropyleen hebben wij ook bakken van gerecycled materiaal. Deze zijn alleen verkrijgbaar in agaatgrijs (RAL 7038) en kunnen onderling afwijken van kleur. Het voordeel van recycle-bakken is dat deze goedkoper in aanschaf zijn. Deze zijn echter niet geschikt om onverpakte levensmiddelen in te bewaren. Daarnaast draag jij hiermee bij aan een duurzame toekomst.

Verplaats de bakken gemakkelijk

De RAKO E-Line bakken beschikken over het algemeen over gesloten handgrepen aan de korte zijde van de bak. Sommige soorten hebben echter een open greep. Dit heeft als voordeel dat de bak gemakkelijker te tillen is. Zijn de bakken vol geladen? Of bevatten zij scherpe onderdelen? Dan is het af te raden om een open greep te gebruiken. Zo voorkom jij knellingen en sneden aan de handen.

Moet jij de bakken regelmatig verplaatsen? Dan biedt ons assortiment aan RAKO koffers de oplossing. Deze koffers zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Deze zijn gemakkelijk te stapelen en door de handgreep ideaal om te dragen. Wil jij de bakken kunnen verrijden? Dan zijn de transportrollers ideaal. Deze transportrollers zijn beschikbaar in verschillende maten.

RAKO E-Line stapelbare bakken met deksel

Voor elke afmeting bak beschikken wij ook over de juiste maat deksel. Binnen ons assortiment RAKO deksels vind jij zowel scharnierdeksels als oplegdeksels. Jij kunt er voor kiezen om de scharnierdeksels uit te rusten met snapsluitingen; dit zorgt voor het optimaal sluiten van de deksels. De RAKO deksels worden geleverd in de kleuren donkergrijs, blauw en rood.

Bestel stapelbare kunststof bakken online

In de webshop van BCF-Products kun jij gemakkelijk en snel RAKO kunststof stapelbare bakken bestellen en laten bezorgen. Het is ook mogelijk om jouw bestelling af te halen bij onze vestiging in Eindhoven. Neem hiervoor altijd eerst contact met ons op. Heb jij nog vragen over producten? Wij zijn bereikbaar op +31(0)40 843 67 61 of stuur een mail naar info@bcf-products.nl.