Groot volume bak kopen?

Ben je op zoek naar extra grote kunststof bakken voor transport of opslag of als hulpmiddel tijdens het productieproces? Dan bieden onze groot volume bakken uitkomst. Onze kunststof groot volume bakken zijn sterk, gebruiksvriendelijk en multifunctioneel. Ideaal voor bijvoorbeeld de levensmiddelenindustrie, de verhuisbranche, bloemenhandel of de textielindustrie.

Wil je direct een groot volume bak kopen? Bekijk ons uitgebreide assortiment hieronder of neem contact op voor persoonlijk advies. 

De voordelen van een grote kunststof bak

Een groot volume bak is een grote plastic bak die groter is dan een standaard stapelkrat en kleiner dan een palletbox. De bak is gemaakt van HDPE-kunststof. Het formaat van de groot volume bak en het materiaal waar de bak uit vervaardigd is, bieden veel voordelen:

  • Sterk: onze groot volume bak heeft een groot draagvermogen en kan tegen een stootje

  • Gebruiksvriendelijk: de grote plastic bak is lichtgewicht en eenvoudig te reinigen

  • Vormvast: HDPE is bestand tegen temperaturen variërend van -40°C tot +70°C

  • Veilig in gebruik: al onze kunststof bakken zijn bestand tegen chemicaliën

  • Multifunctioneel: een groot volume bak is breed inzetbaar en is dus te gebruiken in verschillende branches zoals de textielindustrie, lederhandel en bloemenhandel

  • Duurzaam: HDPE-kunststof heeft een lange levensduur en is recyclebaar

Ons assortiment grote plastic bakken

BCF Products heeft een breed aanbod aan groot volume bakken. Ons assortiment bestaat uit langmateriaalbakken en groot volume bakken op wielen of poten.

Langmateriaalbakken:

Langmateriaalbakken hebben een dichte bodem en geperforeerde zijwanden en zijn populair in de textielindustrie, lederindustrie en bloemenhandel. De bakken hebben geen poten en wieltjes, maar zijn uitermate handig in gebruik: ze zijn licht in gewicht en eenvoudig te stapelen.

Langmateriaalbakken zijn in twee uitvoeringen te verkrijgen: een 100 liter bak en een 180 liter bak.

Groot volume bakken op poten of wielen:

Voor wie op zoek is naar een grote bak op wielen of poten, levert BCF Products de groot volume bakken met wielen en/of poten. De lichtgewicht bakken zijn hierdoor gemakkelijk verplaatsbaar met een pompwagen (transpallet), heftruck of stapelaar. De bakken zijn geschikt voor bijvoorbeeld de verhuisbranche en de industrie, maar ook voor zorginstellingen en wasserijen.

Onze groot volume bakken op wielen of poten zijn leverbaar met geperforeerde bodem en geperforeerde zijwanden of met dichte bodem en dichte zijwanden. 

Groot volume bakken zijn er in verschillende formaten. Op zoek naar een 200 liter bak? Kies dan voor deze grote bak met 4 poten of een grote bak met 4 wielen

Tip: wil je een grote kunststof bak voorzien van een deksel? BCF Products heeft verschillende losse deksels in het assortiment.

Groot volume bak met bedrijfslogo

Wil je jouw merkimago versterken of wil je jouw huisstijl kracht bijzetten? Denk dan eens aan gepersonaliseerde kunststof bakken. Een groot volume bak met een bedrijfsnaam of logo draagt bij aan een professionele uitstraling. Bij BCF Products heb je bij een bestelling van 25 stuks of meer, de mogelijkheid om groot volume bakken te laten bedrukken.

Groot volumebak bestellen? 

Wil je een grote kunststof bak voor transport, opslag of voor jouw productieproces? Zijn standaard stapelkratten te klein en palletboxen te groot? Bestel dan onze hoogwaardige groot volume bakken in de webshop.

Wil je persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag. Ben je benieuwd naar onze andere opbergmogelijkheden? Bekijk dan alle kunststof bakken van BCF Products.