Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 150 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 300 ex BTW

Bakken & koffers

BCF-Products heeft een grote keuze in verschillende soorten bakken, koffers en boxen.

Sorteer op:

Ons assortiment aan bakken & koffers

BCF Products heeft een groot assortiment aan diverse bakken en koffers. Ze zijn te gebruiken voor verschillende doeleinden. De bakken en koffers uit ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van de beste kunststoffen. 

Kunststof Grootvolumebakken

Op zoek naar extra grote kunststof bakken? Kijk dan hier naar de uitbreiding van het BCF-Products-assortiment: de lage langmateriaalbakken en bulkboxen (grootvolumebakken) die worden geleverd op poten of wielen. Profiteer vanaf nu door samen met jouw groot-volume-magazijnbak een deksel mee te bestellen. Door deze combinatiedeal ben jij voordeliger uit dan wanneer jij het deksel los zou bestellen!

Kunststof Palletboxen

De serie kunststof palletboxen, ook wel palletbakken of kuubskisten genoemd, bestaat uit verscheidene modellen. Deze hebben sledes of poten, afhankelijk van het gewenste model. Er is keuze uit palletboxen van 1.20 m x 0.80 m of 1.20 x 1.00 m of 1.20 x 1.20 m. Jij kunt deze palletboxen bij ons bestellen met of zonder deksel erbij.

De palletbox-serie is de grotere broer van de serie grootvolumebakken van Capp Plast. Deze zijn ontstaan als vervanger van de grote, houten kisten in de industrie en landbouw, maar de kunststof boxen zijn ook in vele andere branches inzetbaar. De gehele serie wordt gemaakt van sterke HDPE kunststof met als eigenschappen:

  • 100 % waterdicht

  • levensmiddelenecht (met uitzondering van de zwarte boxen)

  • chemicaliënbestendig

  • slagvast

  • 100 % recyclebaar

De gehele serie van deze palletboxen is eenvoudig te reinigen. 

Opvouwbare Smartbox palletboxen

Ruimtegebrek? Los het op met de inklapbare palletboxen van BCF-Products. Opvouwbare Smartbox palletboxen kenmerken zich door hun grotere capaciteit en meer volume ten opzichte van de klassieke palletboxen.

Stapelbare kunststof RAKO E-Line bakken

Ons assortiment RAKO stapelbare bakken komt van de Duitse producent Georg Utz GmbH. Deze producent is marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige kunststof bakken. De RAKO bakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Door het sterke materiaal en diverse afmetingen zijn de bakken ideaal om gereedschap of goederen in op te bergen en te transporteren. Ze zijn gemaakt van food resistant kunststof. Sommige modellen zijn ook in een recycle-kwaliteit te bestellen.

Stapelbare kunststof RAKO E-Line koffers

Deze stapelbare koffers komen van de Duitse producent Georg Utz GmbH. Zij zijn een marktleider in kwalitatief hoogwaardige kunststof bakken. De RAKO-koffers zijn leverbaar in vele maten en worden ook wel Euronorm-koffer genoemd. De koffers passen perfect op (Euro-) pallets en zijn onderling goed stapelbaar dankzij de maten en constructie. De RAKO-koffers worden van nieuwe polypropyleen gemaakt, de standaardkleur is grijs. De koffers worden samengesteld uit de RAKO-bak met RAKO-deksel, de witte snapsluitingen en koffergrepen.

Toebehoren bakken en koffers

Om jouw RAKO bakken en koffers zo efficiënt mogelijk te kunnen gebruiken hebben wij meerdere producten die daarvoor geschikt zijn, zoals blokschuim, inzetbakjes en etikethouders.

Stapelbare magazijnbakken

Deze kunststof magazijnbak wordt ook wel grijpbakje genoemd en is tevens stapelbaar. De typenaam is Bullit en deze is in verscheidene afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Dit stapelbakje heeft een grijpopening en een etiketvoorziening. Gemaakt uit 100 % nieuwe PE-kunststof.

Kunststof distributiebakken

Kunststof distributiebakken zijn bakken met een 2-delige scharnierdeksels in de kleuren blauw, groen, zwart, rood en groen. Naast het verschil in de kleuren deksel hebben wij hebben drie verschillende afmeting in ons assortiment, namelijk van 55, 63 en 72.