Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

Kunststof vakverdelingsset 14-vaks voor koffer 400 x 300 mm

19. 45 excl.
23. 53 incl.
20-2001
Levertijd: 2-3 dagen
Aantal prijs (ex BTW) Totaal Besparing
1 € 19,45 € 19,45 -
10 € 19,06 € 190,60 2%
+
-
In winkelwagen

Deze vacuum gevormde vakverdelingsset met 14 vakken is speciaal gemaakt voor RAKO-koffers of -bakken met de buitenmaat 400 x 300 mm. Met 14 vakjes in 3 verschillende afmetingen is deze ideaal voor vele doeleinden. Deze vakverdelingsset 20-2001 komt uit de serie RAKO van de Duitse producent Georg Utz, welke voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Gemaakt uit 100 % nieuwe PS kunststof.

De vakjes in deze vakverdelingsset hebben de volgende afmetingen:

  • 2 vakjes van 52 x 143 mm

  • 4 vakjes van 57 x 109 mm

  • 8 vakjes van 55 x 51 mm

De schuimplaat S4315 op de afbeelding zit er niet standaard bij. Een schuimplaat kan als bescherming dienen of bij gebruik van meerdere vakverdelingsset op elkaar, als tussenlegger.

Kleuren:

Deze vakverdelingsset wordt geleverd in grijs of zwart. Kleurkeuze niet mogelijk (is afhankelijk van aanvoer fabriek).

Toepassingen:

De RAKO-bakken worden in heel Europa gebruikt, zowel in productieomgeving, magazijnen, transport, landbouw als door overheidsdiensten zoals politie en brandweer. 

Recycling:

Georg Utz is net als wij enorm milieubewust en heeft een eigen recyclelijn. Heb jij onbruikbare, versleten kunststof bakken dan kun jij deze bij ons inleveren zodat ze kunnen worden verwerkt tot recycleproducten. Oude, gebruikte, maar ook in de productie afgekeurde kunststof bakken worden in kleine stukken (alle kleuren bij elkaar) gehakt en vervolgens nog fijner gemaakt in kleine snippers. Hierna volgt een reinigingsproces met water. Na dit proces kunnen de snippers weer worden hergebruikt voor het maken van gerecycleerde kunststof bakken. Tijdens de productie voegt men een milieuveilige, donkere kleur toe om de bakken allen in de zo universeel herkenbare Recycle-kleur te maken. Een groot voordeel voor jou als klant: deze bakken zijn voordeliger ten opzichte van de bakken uit nieuwe kunststof. Een aantal van onze producten kun jij ook in de recycle-versie bestellen. Dat staat dan expliciet bij de omschrijving vermeld. 

Aanverwante artikelen