Inzetbakjes voor RAKO koffers en bakken

De kunststof inzetbakjes en vakverdelingsbakjes zijn speciaal gemaakt voor RAKO-koffers of RAKO-bakken. Bekijk hieronder het grote assortiment van BCF-Products.

Kunststof inzetbakjes

De kunststof inzetbakjes en vakverdelingsbakjes zijn speciaal gemaakt voor RAKO kunststof koffers of RAKO-bakken, maar zijn ook uitstekend geschikt voor andere doeleinden, bijvoorbeeld om kleine producten in te sorteren. Deze inzetbakjes komen uit de serie RAKO van de Duitse producent Georg Utz. Het is zeer stevige, universele inzetbak die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze zijn gemaakt uit 100 % nieuwe PP kunststof in de kleur lichtgrijs. 

Bij diverse modellen inzetbakjes zijn ook passende, transparante oplegdeksels beschikbaar. Het is daarnaast mogelijk om verscheidene afmetingen inzetbakjes te combineren in dezelfde koffer of bak. Ook kun jij vaak, afhankelijk van de binnenhoogte en de maat inzetbakjes, meerdere lagen op elkaar stapelen. Schuimplaten zijn ideaal om, in combinatie met de inzetbakjes, te gebruiken om ze hiermee in de koffer te klemmen.