Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

Kunststof inzetbak 355 x 277 x 99 (1/2 voor 60 x 40 cm koffer)

8. 65 excl.
10. 47 incl.
3-901-3
Levertijd: 2-3 dagen
Aantal prijs (ex BTW) Totaal Besparing
1 € 8,65 € 8,65 -
10 € 8,48 € 84,80 2%
+
-
In winkelwagen

Dit kunststof inzetbakje 3-901-3 is speciaal gemaakt voor RAKO-koffers of -bakken maar is ook uitstekend geschikt voor andere doeleinden bijvoorbeeld om kleine producten in te sorteren. Deze inzetbakjes komen uit de serie RAKO van de Duitse producent Georg Utz. Het is zeer stevige, universele inzetbak die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Gemaakt uit 100 % nieuwe PP kunststof in de kleur lichtgrijs. 

Deze inzetbak heeft een gesloten bodem en gesloten wanden. In een RAKO-bak of -koffer van 600 x 400 mm passen er 2 van in. 

Kleuren:

Deze inzetbak is alleen in lichtgrijs leverbaar.

Toepassingen:

De RAKO-bakken worden in heel Europa gebruikt, zowel in productieomgeving, magazijnen, transport, landbouw als door overheidsdiensten zoals politie en brandweer. 

Recycling:

Georg Utz is net als wij enorm milieubewust en heeft een eigen recyclelijn. Heb jij onbruikbare, versleten kunststof bakken dan kun jij deze bij ons inleveren zodat ze kunnen worden verwerkt tot recycleproducten. Oude, gebruikte, maar ook in de productie afgekeurde kunststof bakken worden in kleine stukken (alle kleuren bij elkaar) gehakt en vervolgens nog fijner gemaakt in kleine snippers. Hierna volgt een reinigingsproces met water. Na dit proces kunnen de snippers weer worden hergebruikt voor het maken van gerecycleerde kunststof bakken. Tijdens de productie voegt men een milieuveilige, donkere kleur toe om de bakken allen in de zo universeel herkenbare Recycle-kleur te maken. Een groot voordeel voor jou als klant: deze bakken zijn voordeliger ten opzichte van de bakken uit nieuwe kunststof. Een aantal van onze producten kun jij ook in de recycle-versie bestellen. Dat staat dan expliciet bij de omschrijving vermeld.