Ladingstangen

Ladingstangen, ook wel telescoopstangen genoemd, worden gebruikt om te voorkomen dat jouw producten gaan schuiven tijdens het vervoeren van de vracht in een vracht- of bestelwagen.

Het gebruik kan voor iedereen verschillend zijn. Sommige ladingstangen worden verticaal gebruikt, andere horizontaal en enkele soorten kun jij zowel verticaal als horizontaal gebruiken. Alle opties worden tegen scherpe prijzen aangeboden zodat jij jouw lading veilig kunt vastzetten in de bestel- of vrachtwagen.

Telescoopstangen

Alle telescoopstangen van BCF-Products zijn van goede kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

Telescoopstangen inkortbaar

Beschik jij over een bestelbus of kleine bakwagen, dan is de lengte van de standaard te verkrijgen telescoopstang vaak een probleem. Kies in dat geval voor een zelf in te korten telescoopstang: de ideale oplossing.

Telescoopstang verstelbaar

Wil jij de ladingstang gebruiken voor verschillende voertuighoogtes? Kies dan voor de verstelbare telescoopstang, in ronde of vierkante uitvoering. Het verstellen werkt verschillend, meestal met een stiftje met ring. De KIM 44 Profi is verstelbaar door middel van het indrukken van de rode knop.

Telescoopstang met vaste lengte

Een ladingstang met een vaste lengte is geschikt voor vrachtwagens waarbij de dakhoogte gelijk blijft. In dat geval wordt er dus niet gewisseld naar hogere of lagere voertuigen.

Cargoplanken

Cargoplanken worden horizontaal gebruikt aan de houten of aluminium borden of planken. Aan de uiteinden zit een klemmechanisme met veer die ervoor zorgt dat de cargoplank op zijn plaats blijft. Een cargoplank kan zowel aan het eind van de trailer als tussen de goederen in geplaatst worden. Vaak wordt deze gebruikt in combinatie met bijvoorbeeld stalen rolcontainers, gaascontainers of 2-wiel of 4-wiel afvalcontainers.

Cargokeepers

BCF-Products biedt een groot assortiment cargokeepers. De meest verkochte cargokeepers zijn die van 38 mm rond. Deze zijn ook standaard leverbaar in een Heavy Duty versie, met een buisdikte van 42 mm. Ken jij de stalen vierkante cargokeepers? Deze zijn zeer prettig in te stellen en voorzien van een rond voetje. Voor een groter draagvlak monteer jij een beugelset op de cargokeepers met ronde stang.

Kledingstangen

Onze kledingstangen, ook bekend als kledingrail, zijn ontworpen om alle typen hangende kleding veilig te vervoeren. We produceren de stangen specifiek op maat voor jou, zodat ze perfect passen op de gewenste rail of paneel.

Vloerbalken

Wij hebben een ruim assortiment aan vloerbalken beschikbaar. Deze stuwbalken worden vervaardigd uit hoogwaardige vierkante aluminium buizen met een stevig vergrendeld uitschuifmechanisme van staal. Naast de standaardafmetingen bieden we ook op maat gemaakte balken aan, waarbij we de balken specifiek voor u op maat zagen en het clicksysteem weer keurig in de ingekorte balken monteren.

Is het lastig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact met ons op en vraag om advies.