Stuwbalken

Ben jij op zoek naar een vloerbalk ook wel stuwbalk genoemd? Ze zijn zeer geschikt voor een snelle en eenvoudige plaatsing. Door het inzetten van onze stuwbalken, vormen ze een sterke, demonteerbare tweede laadvloer of extra palletplaats. De balken zijn compatibel met onze bindrails. Behalve als vloerbalken, zijn ze ook perfect geschikt voor de stuwing van zware ladingen.

Vloerbalken bij BCF Products

Wij bieden u een grote keuze uit vloerbalken. De stuwbalken worden gemaakt van een hoogwaardige vierkante aluminium buis met een sterk stalen, vergrendeld uitschuifmechanisme. U kunt bij ons terecht voor een standaard afmeting, maar ook een maatwerk stuwbalk: speciaal voor u op maat gezaagd en wij monteren het clicksysteem weer netjes in de ingekorte balken.  Ook voor als u losse onderdelen nodig hebt, deze kunt u gewoon bij ons bestellen, zonder poespas. 

Stuwbalk voor vrachtwagen

Een stuwbalk is een stevige balk die wordt gebruikt om ladingen in vrachtwagens vast te zetten en te stabiliseren tijdens het transport. Het is een aluminium ladingbalk met sterke, stalen eindstukken, en het kan worden gebruikt op twee manieren:

  • Als een demonteerbare, dubbele laadvloer: Hierbij worden de stuwbalken horizontaal geplaatst om een extra laag of platform te creëren waarop extra lading kan worden gestapeld. Dit kan nuttig zijn bij het transporteren van kleinere goederen of wanneer er behoefte is aan een extra niveau in de vrachtwagen.
  • Om zware ladingen te zekeren of te stuwen: De stuwbalken worden verticaal geplaatst en gebruikt om de ladingen in de vrachtwagen op hun plaats te houden en te voorkomen dat ze tijdens het transport gaan schuiven of verschuiven. Dit is essentieel om de veiligheid van de lading en de stabiliteit van de vrachtwagen te waarborgen.

Stuwbalk of vloerbalk kopen bij BCF-Products

Ontdek de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze stuwbalken! Bij BCF-Products vind je de juiste oplossing voor jouw ladingbeheersing. Kies uit ons ruime assortiment of vraag ons naar maatwerk. We zijn jouw partner in ladingzekering, voor een veilige en probleemloze vracht op weg. Bekijk ons gehele assortiment aan cargorails en stangen