Kledingstangen, op maat gemaakt voor jou

Onze kledingstangen ook wel kleerhangerrail genoemd, zijn geschikt voor het vervoer van alle soorten hangende kleding. De kledingstangen worden voor jou speciaal op maat gemaakt, precies geschikt voor de juiste rail of paneel.

De kleerhangerrails van BCF is gemaakt van een sterke stalen buis en heeft een verchroomde afwerking. Een bovenste rail, wordt vastgezet met klittenband, deze voorkomt dat de kleerhangers van de kledingstang kunnen vallen. De lengte van elke kledingstang stemmen wij met jou af, deze is afhankelijk van de afstand tussen panelen of rails.

Assortiment kledingstangen

Onze kledingstangen kunnen worden geleverd voor verscheidene railsoorten of voor een sleutelgatpaneel. Deze zijn geschikt voor alle soorten hangende kleding. Onze kledingstangen zijn gemaakt van een sterke stalen buis met een verchroomde afwerking. De bovenste rail, wordt vastgezet met klittenband en voorkomt dat de kleerhangers van de kledingstang naar beneden kunnen vallen.

De exacte lengte van de kledingstang is afhankelijk van de afstand tussen panelen of rails. Jij kunt uit diverse modellen kiezen en per model ook uit meerdere maten. Kun jij de juiste maat niet vinden? Andere maten zijn op aanvraag mogelijk!