Cargokeepers

Ons assortiment cargokeepers is groot. Wij willen namelijk iedereen van dienst kunnen zijn, dus ook jou.

Of jij nu op zoek bent naar een cargokeeper van Ø 38 mm of van Ø 42 mm. Met een bereik variërend tussen 1.0 en 2.95 meter vind jij altijd een cargokeeper die past bij jouw aanhangwagen of bestelbus.

Bestel direct de cargokeeper die jij nodig hebt.

Kom jij er niet uit? Neem contact op: wij helpen jou graag!

Zet jouw goederen muurvast met een cargokeeper

Met een cargokeeper kun jij jouw lading tegenhouden. Het is een stang die jij tussen twee wanden of tussen vloer en dak kunt klemmen. De rubberen voetjes zorgen voor een goede grip en de stangen voorkomen dat jouw lading gaat schuiven zodra jij accelereert, remt of door een bocht gaat. Met een of meer cargokeepers kun jij jouw lading zowel verticaal als horizontaal 100 % vast zetten.

Altijd een passende cargokeeper

Wij hebben verschillende stalen cargokeepers in ons assortiment. Staat de gewenste maat voor jou er niet tussen? Geen probleem: wij leveren ook maatwerk. Zo bieden wij voor iedereen de beste oplossing omtrent ladingzekering en logistiek. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Rubberen voetjes voor gebruiksvriendelijkheid

Onze cargokeepers zijn alle zeer prettig in te stellen, mede doordat zij voorzien zijn van een rond rubber voetje.

Gaat één van de meegeleverde voetjes stuk? Dan kun jij die bij ons gewoon bijbestellen. Wel zo duurzaam: een nieuwe cargokeeper is minder snel nodig.

Extra draagvlak met behulp van onze beugelset

Om een groter draagvlak te creëren kun jij onze beugelset monteren op een cargokeeper of telescooptang. De beugelset is van verzinkt staal en gaat daarom zeer lang mee. Op onze kwaliteitsproducten kun jij bouwen.

Let op: onze beugelset is enkel te monteren op Ø 38 buisdikte.

Kies kwaliteit, kies de cargokeepers van BCF Products

BCF Products staat voor kwaliteit. Wij werken dan ook uitsluitend met leveranciers die ons de hoogste kwaliteitsnormen kunnen garanderen, niet alleen voor wat betreft productkwaliteit maar ook voor arbeidsomstandigheden en milieubeleid.

Jij bent bij ons dus aan het juiste adres voor het kopen van jouw cargokeeper(s). Dit wordt ons gelukkig ook bevestigd door de reviews van onze klanten, waar wij gemiddeld een 9,2 scoren!

Twijfel jij welke cargokeeper jij het beste kunt bestellen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen jou vanzelfsprekend met een deskundig advies op maat.