Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW
Filters
Materiaal
Pluggen
Op maat maken

Telescoopstangen

Telescoopstangen worden gebruikt tussen 2 rails in, dit kan van wand tot wand of van vloer tot dak zijn. De telescoopstangen worden voornamelijk gebruikt in vrachtwagens, bakwagens, bestelbussen en/of aanhangwagens.

Sorteer op:

De telescoopstangen zijn allemaal voorzien van een verend systeem. Jij duwt een uiteinde in een van de gaten van de rail, om vervolgens met het verende systeem de andere plug vast te zetten. Wij hebben drie soorten pluggen:

  • De 19 mm plug: geschikt voor rails met 20 mm gaten zoals onze vliegtuigrails

  • De 24 mm plug: geschikt voor rails met 25 mm gaten zoals onze bindrails

  • De combiplug: geschikt voor rails met zowel 20 als 25 mm gaten

Voor een bestelbus of kleine bakwagen is de lengte van de standaardversie van een telescoopstang vaak te groot. Daarom hebben wij naast verschillende pluggen ook een keuze uit verstelbare of inkortbare telescoopstangen.

Inkortbaar

De inkortbare telescoopstang is op jouw gewenste afmeting te maten. Is dit voor jou noodzakelijk? Vink dan bij de filter "inkortbaar" aan en lees de artikelomschrijving van de inkortbare telescoopstangen goed door!

Verstelbaar

De verstelbare telescoopstang is niet op maat te maken, maar wel op meerdere lengtes te gebruiken binnen de genoemde afmeting bij elk product.