Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

RAKO-koffers 600 x 400 mm

BCF-Products breidt haar assortiment uit met stapelbare koffers van Georg Utz GmbH, een toonaangevende Duitse producent van hoogwaardige kunststof opslagoplossingen. De RAKO-serie, bekend om zijn veelzijdigheid, biedt diverse maten en een Euro-norm design. Deze koffers zijn perfect stapelbaar en worden vervaardigd uit nieuw polypropyleen in standaard grijs, voorzien van witte snapsluitingen en handgrepen. Ideaal voor efficiënte opslag en transport.

Sorteer op:

Afmetingen RAKO kunststof koffers

De RAKO-kofferserie kent meerdere grondmaten:

  • 200 x 150 mm; op een Europallet passen 32 stuks op één laag

  • 300 x 200 mm; op een Europallet passen 16 stuks op één laag

  • 400 x 300 mm; op een Europallet passen 8 stuks op één laag

  • 600 x 400 mm; op een Europallet passen 4 stuks op één laag

  • 800 x 600 mm; op een Europallet passen 2 stuks op één laag

Daarnaast zijn er per bodemmaat meestal ook meerdere hoogtes leverbaar. Bekijk het gehele assortiment aan kunststof koffers.

Toepassingen: 

De RAKO-koffers worden in heel Europa gebruikt, zowel in productieomgeving, magazijnen, transport, ziekenhuizen, landbouw als door overheidsdiensten zoals politie en brandweer. 

Combinaties

Indien jij niet persé een bak met koffergrepen nodig hebt, kun jij ook losse bakken en deksels met sluitingen bestellen om deze bak afsluitbaar te maken.

Recycling

Georg Utz is net als wij enorm milieubewust en heeft een eigen recyclelijn. Oude, gebruikte, maar ook in de productie afgekeurde, kunststof bakken en koffers worden in kleine stukken (alle kleuren bij elkaar) gehakt en vervolgens nog fijner gemaakt in kleine snippers. Daarna volgt een reinigingsproces met water.

Na dit proces kunnen de snippers weer worden hergebruikt voor het maken van gerecycleerde kunststof bakken of koffers. Tijdens de productie voegt men een milieuveilige donkere kleur toe om de bakken/koffers allen in een zo universeel herkenbare Recycle-kleur te maken. Een groot voordeel voor jou als klant: deze bakken/koffers zijn voordeliger ten opzichte van die uit nieuwe kunststof.