Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

E-Line-RAKO koffer (9L), 300 x 200 x 235 mm

22. 30 excl.
26. 98 incl.
ENS-3222-1L.7
Levertijd: 3-5 werkdagen
Aantal prijs (ex BTW) Totaal Besparing
1 € 22,30 € 22,30 -
25 € 21,63 € 540,75 3%
+
-
In winkelwagen

Deze kunststof RAKO-koffer ENS-3222-1L.7 (voorheen 35-210-0) met 1 koffergreep op 1 lange zijde komt ook uit de serie RAKO van de Duitse producent Georg Utz. Het is een zeer solide, universele Euronorm-koffer met een inhoud van 9 liter die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Gemaakt uit 100 % nieuwe PP kunststof in de kleur grijs. Opdruk met een eigen tekst mogelijk vanaf 25 stuks.

Deze oerdegelijke Euronorm-koffer is volledig gesloten en gemaakt van RAKO-bak type EN-3222. De binnenmaten van de RAKO-bak zijn 260 x 160 x 217 mm. Elke RAKO-Euronorm-bak of -koffer is eenvoudig te stapelen op pallets, ook in combinatie met andere maten uit de RAKO-serie.

Kleur:

Van nieuwe kunststof in grijs.

Bedrukking:

De RAKO-bakken en -koffers kunnen op aanvraag bedrukt worden, tegen meerprijs. Neem hiervoor contact met ons op.

Toepassingen:

De RAKO-koffers worden in heel Europa gebruikt, zowel in productieomgeving, magazijnen, transport, ziekenhuizen, landbouw als door overheidsdiensten zoals politie en brandweer. 

Combinaties:

Indien jij niet persé een bak met koffergrepen nodig hebt, kun jij ook losse bakken en deksels met sluitingen bestellen om deze bak afsluitbaar te maken.

Recycling:

Georg Utz is net als wij enorm milieubewust en heeft een eigen recyclelijn. Oude, gebruikte, maar ook in de productie afgekeurde, kunststof bakken worden in kleine stukken (alle kleuren bij elkaar) gehakt en vervolgens nog fijner gemaakt in kleine snippers. Daarna volgt een reinigingsproces met water. Na dit proces kunnen de snippers weer worden hergebruikt voor het maken van gerecycleerde kunststof bakken. Tijdens de productie voegt men een milieuveilige, donkere kleur toe om de bakken allen in de zo universeel herkenbare Recycle-kleur te maken. Een groot voordeel voor jou als klant: deze bakken zijn voordeliger ten opzichte van de bakken uit nieuwe kunststof.