Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

E-Line-RAKO koffer (20L), 400 x 300 x 235 mm, recycle

21. 40 excl.
25. 89 incl.
ENS-4322-1L.R
Levertijd: 3-5 werkdagen
Aantal prijs (ex BTW) Totaal Besparing
1 € 21,40 € 21,40 -
25 € 20,76 € 519,00 3%
+
-
In winkelwagen

Deze kunststof RAKO koffer ENS-4322-1L.R (voorheen 35-204-1) met 1 lichte koffergreep op 1 lange zijde komt ook uit de serie RAKO van de Duitse producent Georg Utz. Het is een zeer solide, universele Euronormkoffer met een inhoud van 10 liter die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is gemaakt uit gerecycleerde PP kunststof in de kleur lichtgrijs. De binnenmaten van de RAKO-bak zijn 358 x 258 x 214 mm. 

Kleuren:

Deze E-LINE- koffer is uitsluitend in agaatgrijs (RAL 7038) leverbaar.

Toepassingen: 

De RAKO-koffers worden in heel Europa gebruikt, zowel in een productieomgeving, magazijnen, transport, ziekenhuizen en landbouw als door overheidsdiensten zoals politie en brandweer.

Combinaties:

Als jij niet perse een bak met koffergrepen nodig hebt kun jij ook losse bakken en deksels met sluitingen bestellen om deze bak afsluitbaar te maken.

Recycling:

Georg Utz is net als wij enorm milieubewust en heeft een eigen recyclelijn. Heb jij onbruikbare, versleten, kunststof bakken dan kun jij deze bij ons inleveren zodat ze kunnen worden verwerkt tot recycleproducten. Oude, gebruikte, maar ook in de productie afgekeurde, kunststof bakken worden in kleine stukken (alle kleuren bij elkaar) gehakt en vervolgens nog fijner gemaakt in kleine snippers. Hierna volgt een reinigingsproces met water. Na dit proces kunnen de snippers weer worden hergebruikt voor het maken van gerecycleerde kunststof bakken. Tijdens de productie voegt men een milieuveilige, donkere kleur toe om de bakken allen in de zo universeel herkenbare Recycle-kleur te maken. Een groot voordeel voor jou als klant: deze bakken zijn voordeliger ten opzichte van de bakken uit nieuwe kunststof. Een aantal van onze producten kun jij ook in de recycle-versie bestellen; dat staat dan expliciet bij de omschrijving vermeld.