Bescherming

Het beschermen van een lading kan op vele manieren, zoals met hoekbeschermers, hoekprofielen, verhuisdekens, antislipmatten maar ook aanhangwagennetten. Deze en aanverwante producten zijn in deze categorie te vinden.

Antislip

Antislip-tegels of antislipmatten worden veel gebruikt tijdens transport of opslag. Ze kunnen echter ook voor andere toepassingen ingezet worden in jouw bedrijf, bedrijfsvoertuig of wellicht thuis in de tuin. Naast tegels of matten, vind je bij ons ook antisliptape of stempelplaten. Voor al je antislip materiaal kun je bij BCF-Products terecht, zoals antislipmatten.

Hoekprofielen

Om producten op pallets te beschermen tegen beschadigingen tijdens transport of bijvoorbeeld ter bescherming tegen schurende spanbanden, hebben wij daar ook de juiste oplossing voor: onze hoekbeschermers van karton of kunststof.

Pallethoeken

Deze worden direct onder spanbanden gebruikt en dienen vooral om de producten te beschermen en dus om te voorkomen dat door de druk van de spanbanden, de producten beschadigen. Advies nodig welke pallethoeken voor jou geschikt zijn? Vraag ons om advies.

Verhuisdekens

Pakdekens en verhuisdekens hebben ook het doel goederen te beschermen tegen beschadigingen. Ze kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden, uiteraard ook voor inboedel en verhuizingen. Bekijk ons aanbod verhuisdekens!

Ladingnetten

Ladingnetten en aanhangwagennetten voorkomen dat losse materialen tijdens het rijden van de aanhanger of open laadbak wegvliegen. Er is keuze uit een grofmazig en fijnmazig net.