Antislip tape

Heb je binnenkort antislip tape nodig voor je laadklep, magazijnvloer of aanlegsteiger? Dan is onze zelfklevende anti slip tape een goede keuze! Bekijk het assortiment hieronder.

Antislip tape

Zelfklevende antislip tape is geschikt op de volgende materialen: hout, beton, steen en staal. De rollengte is altijd 18 meter; qua breedte heb jij de keuze uit 25 mm, 50 mm en 100 mm. 

Voor het aanbrengen van antislip tape is het belangrijk om de ondergrond goed schoon en stof- en vetvrij te maken. Daarna smeer jij de ondergrond in met onze speciale primer en vervolgens kan de tape er overheen.

Antislip tape komt meestal voor op de volgende plaatsen: magazijnvloer, aanlegsteiger, laadklep, laadperron en de productievloer. Daarnaast wordt de tape ook gebruikt op een laad- en loskade en laad- en losdock.

Bestel direct online bij BCF-Products

Bestel direct je producten online en wij zorgen ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk bezorgd wordt. Het is ook mogelijk om jouw bestelling af te halen. Neem hiervoor vooraf contact met ons op.

Heb jij nog vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 040 843 67 61 of stuur een mail naar info@bcf-products.nl. Wij voorzien jou graag van persoonlijk advies.