Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 150 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 300 ex BTW

Antislip tape en stempelplaten

Heb je binnenkort antislip tape nodig of wil je stempelplaten kopen voor je kraan, vrachtwagen of andere voertuigen? Dan zit je bij BCF Products op de juiste plek! 

Antislip tape

Zelfklevende antislip tape is geschikt op de volgende materialen: hout, beton, steen en staal. De rollengte is altijd 18 meter; qua breedte heb jij de keuze uit 25 mm, 50 mm en 100 mm. 

Voor het aanbrengen van antislip tape is het belangrijk om de ondergrond goed schoon en stof- en vetvrij te maken. Daarna smeer jij de ondergrond in met onze speciale primer en vervolgens kan de tape er overheen.

Antislip tape komt meestal voor op de volgende plaatsen: magazijnvloer, aanlegsteiger, laadklep, laadperron en de productievloer. Daarnaast wordt de tape ook gebruikt op een laad- en loskade en laad- en losdock.

Stempelplaten kopen bij BCF-Products

Stempelplaten zijn in de transportbranche een steun waarmee verschillende soorten voertuigen de eigen stabiliteit kunnen vergroten. Deze stabiliteit is nodig om te voorkomen dat een zwaar voertuig kantelt.

Bij BCF-Products hebben wij stempelplaten in verschillende afmetingen.

De platen zijn voor de volgende voertuigen geschikt:

  • Stempelplaten voor vrachtwagens.

  • Stempelplaten voor een hoogwerker.

  • Stempelplaten voor een kraan.

Op de pagina van stempelplaten staat een handige adviestabel. Hierdoor kun je gemakkelijk zien welke stempelplaten jij nodig hebt per situatie. Onze stempelplaten hebben een lange levensduur en zijn eenvoudig te transporteren door het lage gewicht van de plaat.

Bestel direct online bij BCF-Products

Bestel direct je producten online en wij zorgen ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk bezorgd wordt. Het is ook mogelijk om jouw bestelling af te halen. Neem hiervoor vooraf contact met ons op.

Heb jij nog vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 040 843 67 61 of stuur een mail naar info@bcf-products.nl. Wij voorzien jou graag van persoonlijk advies.