Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 150 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 300 ex BTW

Verhuisdekens

Ben je van plan je mooie meubilair of andere kwetsbare goederen te vervoeren, bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen? Of verplaats jij voor je werk regelmatig spullen die je niet wilt beschadigen? Dan zijn verhuisdekens onmisbaar. Een veilig transport begint namelijk bij het goed verpakken van je goederen. Bij BCF Products kun je eenvoudig  verhuisdekens online kopen!

Veilig transport van je goederen

Schade aan je meubels of kwetsbare goederen is niet alleen vervelend, het is natuurlijk ook zonde. Helemaal als de schade voorkomen had kunnen worden. Ga daarom voor een veilig transport van jouw goederen en kies voor optimale bescherming, met onze verhuisdekens.

De dekens beschermen niet alleen kwetsbare plekken zoals hoeken en randen, ook zorgt een verhuisdeken voor bescherming tegen vocht of verf. Karton of folie kan altijd nog verschuiven waardoor het niet genoeg bescherming biedt. Een verhuisdeken is een stuk zwaarder: zo is verschuiving geen probleem meer.

Hoe gebruik je een verhuisdeken?

Onze verhuisdekens hebben één vaste maat, namelijk 150 x 200 cm. Je beschermt eenvoudig meubels of andere goederen met deze dekens. Heb je spullen om te vervoeren die groter zijn dan één deken? Leg de deken dan op de grond (bijvoorbeeld van de verhuiswagen) en zet de meubels erop. Maak ze goed vast en leg er een extra deken overheen. Door de dikke maar zachte stof van de deken is de kans minimaal dat de goederen verschuiven tijdens het transport.

Assortiment verhuisdekens

BCF Products heeft drie  soorten verhuisdekens in het assortiment. Om te beginnen met het verhuisdeken in grijs. Deze deken heeft een afmeting van 150 x 200 cm: ideaal voor meubelopslag of meubeltransport. De verhuisdeken is geweven en gemaakt van sterke materialen als wol en katoen. De deken is rondom dubbel gestikt, zodat inscheuren praktisch onmogelijk is.

De tweede deken wordt ook wel de sterke verhuisdeken met strepen genoemd. De deken zelf is grijs en heeft geelwitte of roodgele strepen. Het grootste verschil tussen beide verhuisdekens is de sterkte van de deken: de grijze verhuisdeken zonder strepen is iets minder sterk dan de verhuisdeken met strepen. Welke verhuisdeken je kiest, hangt af van de bescherming die je nodig hebt. Hoe hoger het gewicht, hoe sterker de bescherming.

De derde deken is een gevoerde verhuisdeken. Behalve dat deze gevoerd is en dus betere bescherming geeft, is deze pluisvrij (de andere 2 niet). Overal is de verhuisdeken met wit garen doorgestikt. Het gewicht van deze verhuisdeken is 2 kg per stuk.

Belangrijk: de verhuisdekens van BCF Products zijn 100% recyclebaar.

Verhuisdekens kopen bij BCF Products

Ben je van plan om verhuisdekens te kopen? Dat kan eenvoudig, snel en voordelig bij BCF Products. We hebben altijd een ruime voorraad, waardoor we snel kunnen leveren.

Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze ervaren medewerkers geven graag persoonlijk, objectief advies zodat ook jij de perfecte verhuisdeken vindt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op: bel ons op 040 843 6761 of mail naar info@bcf-products.nl.