Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 150 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 300 ex BTW
Filters
Bandbreedte

Pallethoeken en hoekbeschermers

Ga jij binnenkort een lading vervoeren? Dan wil jij natuurlijk voorkomen dat de spanbanden wegschuiven over de lading of in jouw lading snijden. Het is daarom belangrijk om de juiste maatregelen te treffen. Hierbij kunnen pallethoeken of hoekbeschermers flink bij helpen.

Een spanband hoekbeschermer zorgt ervoor dat jouw lading niet beschadigt. BCF-Products heeft een breed assortiment aan hoekbeschermers voor spanbanden, in breedtes van 40 mm tot 108 mm.

Spanband hoekbeschermer of pallethoeken kopen

Spanband hoekbeschermers zijn een eenvoudige oplossing om schade te voorkomen. Hoekbeschermers zijn gemakkelijk te bevestigen op de hoeken en randen van de lading. Op deze manier worden de hoeken en randen beschermd tegen stoten, beschadigingen en snijden. Bovendien wordt door een kunststof hoekbeschermer de levensduur van de spanband verlengd. De spanband kan namelijk door scherpe randen scheuren of insnijden.

De hoekbeschermers voor transport zijn per stuk te bestellen. Bij het aanschaffen van meerdere hoekbeschermers of pallethoeken ontvang jij een stapelkorting. Deze korting verschilt per type hoekbeschermer.

Bestel direct online bij BCF-Products

Bestel de hoekbeschermers spanbanden direct online en wij zorgen ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk wordt bezorgd. Het is ook mogelijk om jouw bestelling af te halen. Neem dan vooraf contact met ons op.

Heb jij nog vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 040 843 67 61 of stuur een mail naar info@bcf-products.nl. Wij voorzien jou graag van persoonlijk advies.