menu_bescherm

Beschermen van uw lading

Extra bescherming zorgt ervoor dat uw zending tijdens transport of verzending onbeschadigd blijft. BCF-Products levert producten die ervoor zorgen dat uw materiaal in goede staat bij de klanten aankomt.

Verpakken, stapelen en insealen

Het deugdelijk verpakken gebeurt bij u of de klant. Vervolgens worden de producten op een stabiele en veilige manier op pallets geplaatst. Correct stapelen en insealen zorgt voor een goede stabiliteit.


Antislip

Onder de pallets gebruikt u antislipmatten, antislipstroken of antisliptegels om schuiven in de vrachtwagen te voorkomen. Ze worden ook vaak Anti-Rutschmatten genoemd, de Duitse vertaling. BCF-Products biedt een ruime keuze in de allerbeste kwaliteit antislipmatten, in diktes van 3, 4, 6, 8, 10, 15 en 20 mm. De diktes tot en met 8 mm zijn gecertificeerd voor transport. Vrijwel iedere gewenste maat is leverbaar. Ziet u de gewenste maat antislip niet op onze site, vraag dan gerust ons om een maatwerk offerte of advies. Wij leveren veel maatwerk antislipmattten.


Antisliptape en stempelplaten

Buiten de antislipmatten hebben we nog meer antislipoplossingen. Zoekt u zelfklevende antisliptape voor op vloeren van hout, beton of op staal? Wij kunnen deze leveren. Voor kraanwagens, brandweerwagens en kleine bouwkranen hebben we ook stempelplaten in meerdere uitvoeringen in ons assortiment.

Pallethoeken

Naast antislip, zet u uw zending vast met spanbanden. U voorkomt dat deze schuiven over de pallets of de inhoud van de zending beschadigen, door het gebruik van kunststof pallethoeken. BCF heeft een ruime keuze in het assortiment. Er zijn kunststof pallethoeken vanaf 50 mm tot 100 mm breedte. Voor het zware werk zoals transport van betondelen, stenentransport, bouwmaterialen en bijvoorbeeld big-bags, bevelen wij u onze kunststof pallethoekprofielen aan. Deze kunststof hoekprofielen leveren we in de kleur blauw van 120 x 120x 12 mm of in oranje van 190 x 190 x 19 mm dikte.

Stapelbescherming

Soms wordt een lage pallet verstuurd met breekbare inhoud. U voorkomt dat op deze pallet nog iets gezet wordt door kartonnen stapelbescherming. BCF-products biedt hierin ruime keuze.