Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

Intern transport

Interne transportmiddelen zijn onmisbaar in een magazijn of bedrijfshal. Met deze middelen wordt het verplaatsen van zware goederen van de ene naar de andere plek een stuk eenvoudiger. Deze transportmiddelen dragen bij aan de effectiviteit van de werkzaamheden in het magazijn. Bij BCF-Products hebben we diverse producten voor intern transport.

Sorteer op:

Welke interne transportmiddelen zijn er?

Er zijn verschillende interen transportmiddelen om goederen, pallets of bakken binnen een magazijn te verplaatsen. De meest voorkomende interne transportmiddelen zijn palletwagens, stapelaars, heftrucks, transportrollers en steekwagens.

Het assortiment voor intern transport van BCF-Products

BCF-Products heeft een ruim aanbod aan transporthulpmiddelen. Hieronder lichten wij ons assortiment toe:

Palletwagen

Onze hoge kwaliteit handpalletwagen, ook wel transpallet of pompwagen genoemd, heeft een hefvermogen tot 2500 kg. Ben jij op zoek naar een andere uitvoering palletwagen? Vraag het ons gerust.

Handstapelaar

Gemakkelijk bij incidenteel gebruik is een handstapelaar, of daar waar het gebruik van een heftruck niet mogelijk is. Jij pompt deze omhoog en omlaag zoals bij een handpalletwagen. Deze heeft een hefvermogen tot 1000 kg.

Steekwagens

Ben jij op zoek naar een goede degelijke steekwagen, dan bieden wij jou daar verscheidene modellen voor aan, zowel voor koeriersbedrijven en transporteurs als voor gebruik in jouw magazijn.

Meubelhondjes

Meubelhondjes, ook dollies genoemd, worden gebruikt om meubelen op te zetten tijdens een (interne) verhuizing. De bovenzijde is voorzien van een blauwe anti-sliplaag.

Transportrollers

Een transportroller of dollie wordt gebruikt voor het eenvoudig verplaatsen van een stapel (kunststof) kratten.