Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

Steekwagens

Kratten, kleine meubels en andere zware objecten verplaats je gemakkelijk met een steekwagen van BCF-Products. Een steekwagen vermindert de fysieke belasting en is het ideale hulpmiddel in een magazijn of tijdens een transport.

Wil je een goede goedkope steekwagen kopen voor professioneel gebruik? BCF-Products heeft hoogwaardige steekwagens met luchtbanden of softwielen in het assortiment. Bekijk ons aanbod hieronder!

Sorteer op:

De voordelen van een steekwagen

Eenvoudig, maar zeer effectief. Zo zou je een steekwagen het beste kunnen omschrijven. Een steekwagen is een handkar waarmee je gemakkelijk zware spullen horizontaal van A naar B kunt verplaatsen. Uitermate geschikt voor intern transport en voor verhuizingen.

Het gebruik van een steekwagen biedt veel voordelen:

  • Minder fysieke belasting voor de gebruiker

  • Tijdsbesparing: een steekwagen maakt het mogelijk om meerdere dozen, kratten of bakken tegelijk te verplaatsen

  • Gebruikers zijn minder snel vermoeid

  • Gebruiksvriendelijk voor iedereen

  • Verschillende toepassingsgebieden: geschikt voor diverse branches

Assortiment steekwagens

Of je nu een grote of kleine steekwagen zoekt, een verhuis steekwagen of een steekwagen voor in het magazijn, bij BCF-Products vind je gegarandeerd de steekwagen die bij je past. Onze handkarren zijn sterk, gebruiksvriendelijk en voldoen aan alle richtlijnen.

In ons assortiment vind je twee soorten steekwagens: een steekwagen met softwielen en een steekwagen met luchtbanden. Beide soorten steekwagens kunnen belast worden tot 300 kg. 

Steekwagen met softwielen

Een steekwagen met softwielen, wordt ook wel een steekwagen met anti-lek wielen genoemd. De wielen van deze handkar zijn namelijk met rubber gevuld en kunnen niet lek gaan. Een ander groot voordeel van softwielen is de grip. Op gladde vloeren zorgen de wielen met rubber voor meer grip en is de kans op uitglijden kleiner.

Steekwagen met luchtbanden

Wil je een steekwagen kopen die extra comfort biedt? Dan is een steekwagen met luchtbanden de ideale handkar voor jouw bedrijf. De luchtbanden zorgen voor meer demping. Ideaal tijdens het vervoer van objecten op onregelmatige oppervlakten.

Steekwagen kopen? Hier moet je op letten

Uiteraard wil je voor jouw bedrijf alleen de beste steekwagen. Zorg daarom dat je bij de aanschaf van een steekwagen let op de volgende punten:

  • De wielen: ga je voor softwielen voor meer grip of heb je liever luchtbanden voor meer comfort op onregelmatige oppervlakten?

  • Draagvermogen: 200 kg, 250 kg of 300 kg. Tot hoeveel kg moet jouw steekwagen belast kunnen worden?

  • Materiaal: steekwagens kunnen uit verschillende materialen vervaardigd zijn, zoals staal of aluminium. Een steekwagen van staal is

  • Gebruikssituatie: stem je steekwagen af op de gebruikssituatie.

Direct een steekwagen bestellen bij BCF-Products

Ben je op zoek naar een steekwagen die niet alleen goedkoop, maar ook sterk is? Bekijk dan nu onze steekwagens in de webshop en plaats direct je bestelling.

Wil je persoonlijk advies of heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag.