Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 150 ex BTW
Filters

Palletwagen en stapelaar

Pompwagen, handpallettruck, Topstop palletwagenstopper en de handstapelaar.

In deze categorie tref jij onze pompwagen, handpallettruck, de veel verkochte Topstop palletwagenstopper en ook de handstapelaar aan.

Handpalletwagen

Deze robuuste handpalletwagen kan tot 2500 kg heffen en heeft achter dubbele wielen.  De hefhoogte gaat zelfs tot maximaal 20 cm!

Handpalletwagen-stopper: de Topstop

Deze unieke pompwagenstopper, of soms ook pallettruck-stopper genoemd, is ontworpen om schade te voorkomen door wegrijdende pallettrucks. Dit is de ideale remmer voor jouw transpallet, zoals deze in België genoemd wordt. De Topstop is licht van gewicht maar door de constructie en van oersterke kunststof gemaakt geschikt voor de zware taak op transport.

De Topstop functioneert op elke ondergrond, in de bakwagen, trailer of aanhanger. Deze zal niet gaan schuiven door de zes rubberen doppen aan de onderzijde van de stopper. Om de pompwagenstopper te gebruiken kun jij de Topstop gemakkelijk oppakken bij de handvatten en in positie brengen: trek de stuurwielen de schuine zijde op in de daarvoor bestemde ruimte. Ook ideaal voor het geordend opstellen van de palletwagens in jouw magazijn.

Mochten de rubberen dopjes ooit versleten zijn of verloren zijn gegaan: deze zijn ook los verkrijgbaar.

Handpalletstapelaar

Deze stapelaar is zeer ideaal voor iedereen die slechts af en toe een palletje uit een vrachtwagen moet lossen. Bovendien geschikt als jij slechts af en toe pallets op elkaar wilt stapelen of in en uit een niet al te hoog rek wil stapelen. Zonder accu, gewoon door middel van het pompen van de hefboom pomp jij de stapelaar omhoog en omlaag.