Palletwagen en stapelaar kopen

Ben je op zoek naar een palletwagen of pompwagen en wil je deze kopen? Bekijk dan het assortiment van BCF-Products hieronder. Wij hebben verschillende producten in ons assortiment, zoals een handpalletwagen en een stapelaar. 

Wil je het intern transport op jouw werkvloer zo veilig en efficiënt mogelijk houden? Maak dan gebruik van een palletwagen van BCF Products. Met dit handige transportmiddel kunnen jouw werknemers zware goederen vervoeren zonder al te veel fysieke belasting.

Palletwagen, hét hulpmiddel voor een veilig en efficiënt transport

Een palletwagen, ook wel pompwagen of transpallet genoemd, is het ideale hulpmiddel wanneer je de fysieke belasting op je winkel- of magazijnmedewerkers wilt beperken.

Een palletwagen maakt het mogelijk om zware goederen, verpakt in pallets, snel en eenvoudig te vervoeren. De vorken van de palletwagen nemen de lasten van de goederen op. Het intern transport wordt hierdoor niet alleen efficiënter, maar ook veiliger ingericht.

De voordelen van een pompwagen

Pompwagens worden voornamelijk gebruikt in distributiecentra, bedrijven met een magazijn en in vrachtwagens. Het gebruik van een pompwagen, of het nu een om een handpalletwagen of een elektrische palletwagen gaat, biedt veel voordelen.

• Veiliger werken
• Sneller en efficiënter intern transport
• Vermindert aanzienlijk de kans op fysieke overbelasting van medewerkers
• Minder ziekteverzuim onder het personeel
• Gebruiksvriendelijk

Assortiment palletwagens

Wil je een goedkope, maar sterke pompwagen kopen? Bij BCF Products ben je niet alleen verzekerd van een aantrekkelijke prijs, maar ook van kwalitatief hoogwaardige producten. Ons assortiment pompwagens bestaat uit robuuste handstapelaars, handpalletwagens en elektrische palletwagens.

Handstapelaar

Onze handstapelaar is, zoals de naam al doet vermoeden, een stapelaar die je handmatig kunt bedienen. De stapelaar wordt vooral gebruikt om pallets en geladen goederen in hoge rekken te heffen. Daarnaast is onze handstapelaar geschikt om pallets eenvoudig in een aanhanger of vrachtwagen te plaatsen.

Handpalletwagen

Wil je graag een handpalletwagen kopen? BCF Products heeft de best verkochte pompwagen in het assortiment. De handpalletwagen kan tot 2500 kg heffen en is geroemd om zijn geluidsarme tandemwielen, de robuuste bouw en de eenvoudige bediening. Een echte aanwinst op de werkvloer. 

Elektrische palletwagen

Compact, robuust en eenvoudig op te laden. Dat is onze elektrische palletwagen. Deze pompwagen is één van de nieuwste modellen en heeft een laadcapaciteit van maar liefst 1500 kg. Dankzij het lage gewicht en het moderne design wordt de veiligheid en ergonomie op de werkvloer verhoogd.

TOPSTOP palletwagenstopper

Wil je de veiligheid van jouw medewerkers garanderen? Naast onze palletwagens verkopen we ook de handige TOPSTOP palletwagenstopper.

De stopper voorkomt schade door palletwagens die niet gebruikt worden op hun plaats te houden. Ideaal in het magazijn of tijdens het transport.

Direct een palletwagen bestellen?

Wil je een handstapelaar, handpalletwagen of een elektrische palletwagen kopen? Bekijk dan nu ons aanbod online en plaats direct je bestelling.

Wil je liever eerst meer weten of heb je vragen over je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.