RAKO-bak 600 x 400 mm

Op zoek naar stapelbare bakken met de maatvoering 600 x 400 mm? Bij BCF-Products hebben wij een groot assortiment aan RAKO stapelbakken in diverse afmetingen, waaronder 600 x 400 mm. Ze zijn gemaakt van polypropyleen.

Kunststof stapelbare bakken grondmaat 600 x 400 mm

De stapelbare kunststof bakken die BCF-Products  in haar assortiment heeft, komen van de Duitse producent Georg Utz GmbH. Zij zijn een marktleider in kwalitatief hoogwaardige kunststof stapelbare bakken. De productserie RAKO is de meest bekende. De RAKO-bak is leverbaar in vele maten en wordt ook wel Euronorm-bak genoemd. De bakken passen perfect op (Euro-) pallets. Ook meerdere maten zijn goed onderling stapelbaar dankzij de maten en constructie.

De RAKO-bakken worden van nieuwe polypropyleen gemaakt, de standaardkleur is lichtgrijs. Sommige uitvoeringen zijn ook leverbaar in de kleuren rood of blauw, of gemaakt van gerecycleerde kunststof; de kleur van deze uitvoering is altijd donkergrijs. Doordat de recycle-bakken van diverse kleuren oude bakken gemaakt worden, is de donkergrijze kleur niet altijd gelijk en er kunnen ook kleurverschillen in de bak zelf voorkomen. Het voordeel van de recycle-bakken is dat ze nog voordeliger zijn! 

De RAKO-serie kent meerdere grondmaten

Hieronder staat de grondmaten van de RAKO-bakken opgesomd:

Daarnaast zijn er per bodemmaat meestal ook meerdere hoogtes leverbaar. Heb jij een deksel erbij nodig of wil jij graag uw bedrijfsnaam of een tekst op de bakken? Dat kan bij ons al vanaf 25 bakken.

Gesloten handgreep of open handgreep 

Bij een aantal maten van de RAKO-bakken is er behalve een gesloten handgreep, ook een open greep mogelijk. Het voordeel van de open greep is, dat jij een wat betere grip hebt tijdens het tillen van de volle bak. Open grepen raden wij af bij te kleine producten in de bak of bijvoorbeeld bij scherpe voorwerpen. In de meeste gevallen zitten de handgrepen aan de korte zijden van de bak.