RAKO-bak 200 x 150 mm

De stapelbare, kunststof bakken grondmaat 200 x 150 mm van de Duitse producent Georg Utz GmbH, Rako-bak, Euronorm-bak, recycle-bak.

Kunststof stapelbare bakken grondmaat 200 x 150 mm

De stapelbare, kunststof bakken die BCF-Products nu ook in haar assortiment heeft, komen van de Duitse producent Georg Utz GmbH. Zij zijn een marktleider in kwalitatief hoogwaardige kunststof stapelbare bakken. De product serie RAKO is de meest bekende.

De RAKO-bak is leverbaar in vele maten en wordt ook wel Euronorm-bak genoemd. De bakken passen perfect op (Euro-) pallets. Ook verschillende maten zijn goed onderling stapelbaar dankzij de maten en constructie.

De RAKO-bakken worden van nieuwe polypropyleen gemaakt; de standaardkleur is lichtgrijs. Sommige uitvoeringen zijn ook leverbaar in de kleuren rood of blauw of gemaakt van gerecycleerde kunststof, de kleur van deze laatste uitvoering is altijd donkergrijs. Doordat de recycle bakken van diverse kleuren oude bakken gemaakt worden is de donkergrijze kleur niet altijd gelijk en er kunnen ook kleurverschillen in de bak zelf voorkomen. Het voordeel van de recycle-bakken is dat zij nog voordeliger zijn! 

De RAKO-serie kent meerdere grondmaten

Hieronder staat de grondmaten uit het assortiment van BCF-Products:

Daarnaast zijn er per bodemmaat meestal ook verscheidene hoogtes leverbaar.

Gesloten handgreep of open handgreep 

Bij een aantal maten van de RAKO-bakken is er, naast een gesloten handgreep, ook een open greep mogelijk. Het voordeel van de open greep is dat jij een wat betere grip hebt tijdens het tillen van de volle bak. Open grepen raden wij af bij te kleine producten in de bak of bijvoorbeeld bij scherpe voorwerpen. In de meeste gevallen zitten de handgrepen aan de korte zijden van de bak.