Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

E-line-RAKO bak, gerecycled kunststof, 600 x 400 x 325 mm (60L), open grepen

16. 70 excl.
20. 21 incl.
EN-6432-R-2
Levertijd: 3-5 werkdagen
Aantal prijs (ex BTW) Totaal Besparing
1 € 16,70 € 16,70 -
25 € 16,20 € 405,00 3%
+
-
In winkelwagen

Deze kunststof stapelbak, maar tevens transportbak, komt uit de serie E-line van de Duitse producent Georg Utz. Het is een zeer stevige, universele stapelbak met een inhoud van 60 liter die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Gemaakt uit gerecycleerde PP kunststof in de kleur lichtgrijs. Opdruk met eigen tekst is mogelijk vanaf 25 stuks.

Deze oerdegelijke Euronormbak heeft een gesloten bodem, gesloten wanden en open handgrepen. De binnenmaten van deze E-line-bak zijn 558 x 358 x 320 mm. Elke Euronormbak is eenvoudig te stapelen op pallets, ook in combinatie met andere maten uit de ELINE- en RAKO-serie.

Kleur:

Deze E-line-bak is uitsluitend in agaatgrijs (RAL 7038) leverbaar.

De bakken laten bedrukken?

De RAKO-bakken en -koffers kunnen op aanvraag bedrukt worden, tegen meerprijs. Neem hiervoor contact met ons op.

Toepassingen: 

De E-line-bakken worden in heel Europa gebruikt, zowel ineen productieomgeving, magazijnen, transport, landbouw als door overheidsdiensten zoals politie en brandweer. 

Combinaties:

Jij kunt ook deksels met sluitingen bestellen om deze bak afsluitbaar te maken of kijk ook eens naar de koffervorm. De RAKO-deksels passen op de E-line bakken.

Recycling:

Georg Utz is net als wij enorm milieubewust en heeft een eigen recyclelijn. Heb jij onbruikbare, versleten kunststof bakken dan kun jij deze bij ons inleveren zodat ze kunnen worden verwerkt tot recycleproducten. Oude, gebruikte, maar ook in de productie afgekeurde kunststof bakken worden in kleine stukken (alle kleuren bij elkaar) gehakt en vervolgens nog fijner gemaakt in kleine snippers. Hierna volgt een reinigingsproces met water. Na dit proces kunnen de snippers weer worden hergebruikt voor het maken van gerecycleerde kunststof bakken. Tijdens de productie voegt men een milieuveilige, donkere kleur toe om de bakken allen in de zo universeel herkenbare Recycle-kleur te maken. Een groot voordeel voor jou als klant: deze bakken zijn voordeliger ten opzichte van de bakken uit nieuwe kunststof. Een aantal van onze producten kun jij ook in de recycle-versie bestellen. Dat staat dan expliciet bij de omschrijving vermeld.