Spanbandbeschermers

Een spanband beschermer, ook wel eens spanband beschermhoes genoemd, kan voor verscheidene doeleinden worden ingezet. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat de spanband over jouw producten gaat verschuiven of schuren. 

Welke afmetingen en soorten spanband beschermers zijn er? 

De beschermers die wij aanbieden zijn geschikt voor zowel 35 mm, 50 mm en 75 mm brede spanbanden. We bieden jou diverse soorten spanbandbescherming aan: zowel hoezen als een antislip-beschermers. Daarnaast hebben wij ook beschermhoeken en spanband hoekbeschermers in ons assortiment ter bescherming van je banden.

Spanband beschermer met antislip

Deze is gemaakt van ons bekende 8 mm Regupol antislip, met aan één zijde een geweven textiellaag. Deze laag dient tegen de spanband aan te zitten en de zwarte antislipzijde tegen jouw producten aan.

Spanband beschermer met gripreliëf

De beschermer met griplaag, ook griphoes genoemd, heeft aan de onderzijde een polyester achterzijde, zoals een spanband. De bovenzijde is gemaakt uit verscheidene lagen van kunststof en rubber en voorzien van rubberen puntjes die als grip dienen. Deze spanband beschermer wordt vooral gebruikt in combinatie met wielen van auto's, caravans, aanhangers, vrachtwagens die op een transporteenheid vast moeten blijven staan.

Materiaal van de spanband beschermers

Polyester beschermer

Deze polyester spanband beschermer is gemaakt van een polyester hoes, eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Deze is als algemene spanband beschermer bedoeld.

Kunststof beschermer type brandweerslang

IJzersterke spanbandbeschermer, gemaakt van blauwe kunststof met in het midden een canvas laagje, gemakkelijk op maat te snijden.

Bekijk al onze spanband toebehoren!