Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW
Filters
Bandbreedte

Spanbandbeschermers

Een spanbandbeschermer kan voor verscheidene doeleinden ingezet worden, bijvoorbeeld om te voorkomen dat de spanband over jouw producten gaat verschuiven of schuren. 

Sorteer op:

Welke afmetingen en soorten

De beschermers die wij aanbieden zijn geschikt voor zowel 35 mm, 50 mm en 75 mm brede spanbanden. We bieden jou diverse soorten spanbandbescherming aan: zowel hoezen als een antislip-beschermers.

Spanbandbeschermer met antislip

Deze is gemaakt van ons bekende 8 mm Regupol antislip, met aan één zijde een geweven textiellaag. Deze laag dient tegen de spanband aan te zitten en de zwarte antislipzijde tegen jouw producten aan.

Spanbandbeschermer met gripreliëf

De beschermer met griplaag, ook griphoes genoemd, heeft aan de onderzijde een polyester achterzijde, zoals een spanband. De bovenzijde is gemaakt uit verscheidene lagen van kunststof en rubber en voorzien van rubberen puntjes die als grip dienen. Deze spanbandbeschermer wordt vooral gebruikt in combinatie met wielen van auto's, caravans, aanhangers, vrachtwagens die op een transporteenheid vast moeten blijven staan.

Materiaal van de spanbandbeschermers

Polyester beschermer

Deze polyester spanbandbeschermer is gemaakt van een polyester hoes, eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Deze is als algemene spanbandbeschermer bedoeld.

Kunststof beschermer type brandweerslang

IJzersterke spanbandbeschermer, gemaakt van blauwe kunststof met in het midden een canvas laagje, gemakkelijk op maat te snijden.