Verzenden

Wij bieden u vanaf nu meerdere producten aan welke u nodig zult hebben om producten te verzenden. Dit kunnen bijvoorbeeld CMR-documenten zijn of taperollen voorzien van uw eigen opdruk. 


CMR-Documenten

Vanaf nu ook bij BCF-Products in het assortiment, zeer voordelige CMR-vrachtbrieven. Voor nationaal en internationaal wegvervoer hebt u een CMR-vrachtbrief nodig. Onze CMR's zijn volgens het internationaal gestandaardiseerde IRU-model. U hebt hiermee een herkenbaar en geldig document voor alle handhavers in de landen die het CMR-verdrag ondertekend hebben. Onze CMR's zijn in viervoud en zelf doorschrijvend.

Bent u eigenlijk op zoek naar een versie die u bij ons niet tegenkomt? Vraag ons dan gerust!

Drie soorten CMR's:

We hebben een versie voor laserprinters, matrixprinters en een versie welke handmatig ingevuld kan worden. 

De CMR's voor de laserprinter: 

Deze CMR's bestaat uit een losbladige set speciaal geschikt voor gebruik in de laserprinter in de zelfdoorschrijvende en ongenummerde uitvoering.
De CMR vrachtbrief is aan de voorzijde drietalig (Frans, Nederlands, Duits) Op de achterzijde is Blad 4 voorzien van een vertaling in het Engels, Italiaans en Spaans. Deze CMR vrachtbrief bestaat uit vier bladen. Afhankelijk van uw printvolgorde, kunnen we deze gesorteerd leveren in de volgorde van pagina 1-2-3-4 of 4-3-2-1
Verpakkings - en verkoopeenheid: per 100 stuks in een sealverpakking, 5 sealverpakkingen in een volle doos. Verkoop uitsluitend van volle dozen.

De handmatig in te vullen CMR: 

Dit is eigenlijk de ouderwetse CMR: deze handmatig in te vullen CMR bestaat uit een 4-voudige set welke met pen of schrijfmachine ingevuld kan worden. Deze CMR-set is ook een zelfdoorschrijvende en ongenummerde versie.
De CMR vrachtbrief is aan de voorzijde drietalig (Frans, Nederlands, Duits) Op de achterzijde is Blad 4 voorzien van een vertaling in het Engels, Italiaans en Spaans. Deze CMR vrachtbrief bestaat uit vier bladen. 

 

Zelfklevende bedrukte tape

Een goede aanvulling op ons assortiment is ons bedrukte tape. Steeds meer bedrijven willen herkenbaarheid van hun zendingen. De stap naar een tape met uw eigen opdruk maken wij vanaf nu nog kleiner. Al vanaf 1 doos met 36 rollen kunt u bij BCF-Products uw eigen tape laten maken.

Ons tape is 50 mm wordt gemaakt van PVC. De basisrol is wit, deze kunnen we bedrukken met maximaal 3 kleuren. Elke rol is 66 meter lang en heeft uiteraard een perfecte kleefkracht op zowel karton als kunststof dus ook op wikkelfolie. De prijzen welke u ziet zijn all-in prijzen: geen extra instelkosten, geen clichekosten, geen verzendkosten. Wel dienen we een gebruiksklaar bestand van u aangeleverd te krijgen. Op aanvraag en tegen meerprijs kunnen we een bestand laten opstellen mocht u niet die mogelijkheid hebben. Een PDF- of EPS-bestand is voor ons voldoende. 

Grootte van de te bedrukken ruimte:

Er is een keuze uit 9 verschilldende repeteerafstanden. Dat wil zeggen, dat is de afmeting van uw bedrukking inclusief de witte ruimte tot aan de volgende opdruk.

Dit zijn de 9 repeteerafstanden: 

  • 175 x 40 mm
  • 195 x 40 mm
  • 232 x 40 mm
  • 263 x 40 mm
  • 293 x 40 mm
  • 356 x 40 mm
  • 395 x 40 mm
  • 465 x 40 mm
  • 495 x 40 mm

De genoemde verkoopprijzen zijn per doos a 36 rollen.