Paklijstenveloppen

Facturen, pakbonnen of vrachtbrieven verzend je gemakkelijk, snel en veilig met de paklijstenveloppen van BCF Products. Paklijstenveloppen, ook wel packinglist-enveloppen of plakzakken genoemd, plak je aan de buitenkant van een pakket, zodat de verzenddocumenten zichtbaar en veilig met de zending mee kunnen.


Wil jij onze handige paklijstenveloppen bestellen? Dat kan eenvoudig via onze webshop. Bekijk hieronder ons assortiment. 

Wat zijn paklijstenveloppen?

Als leverancier wil je, om problemen tijdens het transport te voorkomen, voldoende informatie met je zending meesturen. Denk aan facturen, pakbonnen of een CMR vrachtbrief. Het laatste wat je wilt is, dat deze belangrijke documenten kwijtraken of onleesbaar worden door vocht of vuil.

Een paklijstenvelop biedt daarom uitkomst. Paklijstenveloppen (of pakbon enveloppen) zijn transparante enveloppen waarmee je al je documenten aan de buitenkant van je pakket kunt bevestigen. De informatie is direct zichtbaar en blijft netjes en veilig tijdens het transport. 

Waarom een paklijst envelop gebruiken?

Paklijstenveloppen zijn onmisbaar in elke branche waar pakketten verzonden worden. De enveloppen bieden namelijk een aantal praktische voordelen, zowel voor de verzender als voor de ontvanger.

  • Ze zijn transparant; ze bieden direct duidelijkheid.
  • De enveloppen zijn in de meeste gevallen zelfklevend; er is geen tape nodig om ze te bevestigen.
  • Paklijstenveloppen houden je documenten netjes en droog.
  • Ook het pakket zelf blijft netjes en intact, doordat de enveloppen aan de buitenkant bevestigd worden.
  • Ze zijn eenvoudig in gebruik.
  • De enveloppen blijven op vrijwel elk materiaal plakken.Ons assortiment aan plakzakken

Wil jij paklijstenveloppen kopen? Bij ons vind je een uitgebreid aanbod. De plakzakken zijn leverbaar in een blanco uitvoering of in een uitvoering met tekst (‘Packing list). Daarnaast hebben we diverse formaten in het assortiment.

Zo zijn de paklijstenveloppen beschikbaar in a5 formaat, a4 formaat en a6 formaat én kunnen we exemplaren leveren met Amerikaanse afmetingen (225 x 122 mm). Alle plakzakken zijn zelfklevend en voorzien van een afplakstreep, zodat jouw formulieren veilig blijven zitten.

Naast de enveloppen hebben we ook een paklijsthouder in ons assortiment. Deze paklijsthouder is gemaakt van aluminium en niet zelfklevend. Deze kun je bevestigen met spijkers aan kisten en pallets.

Hoe gebruik je een pakbon envelop?

Een pakbon envelop is eenvoudig in gebruik. Steek simpelweg je document in de envelop en verwijder het afneembare papier om de envelop op je pakket te plakken. Verwijder vervolgens de afplakstreep en druk het geheel goed aan.

Paklijstenveloppen kopen bij BCF Products

Wil jij paklijstenveloppen kopen? Dan zit je bij BCF Products goed. Wij leveren niet alleen plakzakken en andere verpakkingsproducten voor een scherpe prijs, ook zijn wij sterk in maatwerk. 

Kun je jouw ideale envelop niet in ons assortiment vinden? Neem dan gerust contact op. We kijken graag wat we voor je kunnen doen. Uiteraard kun je ook met al jouw andere vragen bij ons terecht. Onze adviseurs staan voor je klaar.