Stapelbescherming Topload

De Topload moet chauffeurs, verladers, magazijn- en loodsmedewerkers attenderen dat er op jouw producten niets gestapeld mag worden. 

Topload is een signaleringsproduct om bovenop jouw pallets, containerdozen of kisten te plaatsen. De Topload moet chauffeurs, verladers, magazijn- en loodsmedewerkers attenderen dat er op jouw producten niets gestapeld mag worden. 

De stapelscherming Topload wordt vooral gebruikt om jouw waardevolle, breekbare, kwetsbare goederen te beschermen. Om goederen die verpakt zitten te beschermen tegen ongewenst opstapelen is de Topload, ook wel pallethoedje genoemd, bedoeld. Door het aanbrengen van deze Topload stapel-bescherming is het duidelijk voor de vervoerder dat er geen andere producten bovenop gestapeld mogen worden. De Toploads dienen bij voorkeur te worden vastgezet met 2 straps; de overige 2 flappen ervan kunnen worden gekleefd aan het karton of folie van jouw zending. De Topload leveren wij ongevouwen maar het openvouwen en monteren van dit product gaat snel.