Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

Trailerslot TC-KingPinslot

129. 00 excl.
156. 09 incl.
TC-KINGPIN
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Aantal prijs (ex BTW) Totaal Besparing
1 € 129,00 € 129,00 -
3 € 125,00 € 375,00 3%
10 € 115,00 € 1.150,00 11%
+
-
In winkelwagen

TC-KingPinslot: de perfecte bescherming tegen diefstal van jouw trailer, oplegger.

Met een kwalitatief trailerslot wordt een container of trailer effectief beveiligd. De trailersloten van TC-Locks zijn betrouwbaar, sterk en hebben een afschrikkende werking.

Trailerslot TC-KingPinslot met cilinderslot

Een KingPinslot beveiligt de koppeling tussen oplegger en trekker (kingpin). containers of trailers kunnen dus niet ongewenst ontkoppeld worden en dat biedt zekerheid. Een KingPinslot zorgt voor optimale bescherming van lading en goederen en dat geeft een veiliger gevoel.

Groot assortiment trailersloten

Behalve KingPin trailersloten biedt BCF-Products ook sloten voor vaste deurvergrendeling. Daarbij worden de sloten op de trailer- of containerdeuren gemonteerd. De chauffeur hoeft enkel een sleutel of hangslot mee te dragen. Een andere optie is opbouw deurvergrendeling. Een opbouwslot klemt op de draaistangen en wordt los meegenomen door de chauffeur.

KingPinsloten zijn eenvoudig in gebruik en snel te bevestigen. KingPinsloten zijn zorgvuldig getest en bewezen effectief. Dankzij de opvallende kleurstelling, oranje met verkeersgeel signaalbandje, geven ze een krachtig signaal af. Bestel direct het gewenste trailerslot of neem contact op voor meer informatie.