Containersloten en trailerslot

Ons assortiment aan goede containersloten (ook wel trailersloten genoemd). Ze zijn o.a. te gebruiken voor het beveiligen van zeecontainers, opslagcontainers of bouwcontainers. Hierdoor word de inhoud goed beschermd tegen diefstal en inbraak. Containersloten kopen doe je eenvoudig in via webshop!

Waarom een containerslot?

Diefstal van lading komt helaas steeds meer in het nieuws. Daarnaast zijn er ook nog regelmatig berichten over opengebroken containers waar vervolgens personen zich in schuil houden. Hoewel het nooit 100 % voorkomen kan worden, is het wel aan te raden om vooraf maatregelen te nemen tegen bijvoorbeeld ladingdiefstal. Bij BCF-Products bieden wij verscheidene oplossingen in de vorm van een serie zeer goede containersloten (ook wel trailersloten genoemd). 

Verschillende containersloten

Containerslot KWG-KIWA

Ben jij op zoek naar een containerslot waar jij op kunt vertrouwen? Dan ben jij bij ons helemaal op de juiste plek. Dankzij de nieuwe TC-Locks slotenlijn is het mogelijk om jouw lading en goederen goed te beveiligen. De containersloten van BCF-Products zijn allemaal SKG-KIWA gekeurd. SKG-KIWA is het instituut dat sinds 2017 de keuringen van SCM heeft overgenomen.

Containerslot voor opbouw-deurvergrendeling

Een containerslot voor opbouw-deurvergrendeling wordt door de chauffeur achter op de draaistangen geklemd. De chauffeur schuift en klemt de deurvergrendeling over de draaistangen waarna het hangslot wordt geplaatst en afgesloten. In ons assortiment voor vaste deurvergrendeling hebben wij bijvoorbeeld de TC-20. Dit containerslot, wat wordt geleverd met een Mul-T-Lock Classic hangslot, is snel te plaatsen en zeer gebruiksvriendelijk.

Trailerslot voor vaste deurvergrendeling

Trailersloten voor vaste deurvergrendeling worden vast op trailerdeuren, containerdeuren of bakwagendeuren gemonteerd. Doordat een vast slot op de deuren gemonteerd is, is een sleutel of het hangslot het enige wat de chauffeur bij zich hoeft te hebben.

Wij hebben vele mogelijkheden in ons assortiment met betrekking tot trailersloten voor vaste deurvergrendeling:

·     TC-15 (rechts of links). Het TC-15 containerslot wordt gemonteerd tussen de stangen van de deur en is voorzien van een cilinderslot.

·     TC-20 Dit containerslot wordt onderaan de deur gemonteerd en is voorzien van een Mul-T-Lock hangslot.

Ieder trailerslot heeft zijn eigen specificaties waardoor het perfecte trailerslot om jouw lading zo optimaal mogelijk te beveiligen aanwezig is in ons assortiment.

TC-KingPin containerslot

Het TC-KingPin containerslot is uitermate geschikt om de Kingpin van de container veilig af te sluiten. Het slot is voorzien van een Abloy-cilinder en een verkeersgeel signaalbandje. Het slot is goedgekeurd door de Duitse VDS.

Triangelslot voor trailer

Een triangelslot is geschikt voor het afsluiten van een trek-oog of triangel. Het slot is voorzien van een Abloy-cilinder. Dit soort sloten noemen ze ook wel een trailerslot. 

Containersloten of trailersloten kopen bij BCF-Products

Als je containersloten wilt kopen, dan ben je bij BCF-Products op de juiste plek! Onze sloten zijn allemaal gekeurd door het SKG-KIWA en verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs. Naast container- en trailersloten hebben we ook nog andere sloten in ons assortiment.